Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 07:43

ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ

paidwn_marpissaikos_2011

Η φετινή χρονιά στη Μάρπησσα κρίνεται από τους παράγοντες, τους γονείς και τον φίλαθλο κόσμο άκρως επιτυχημένη για τις ακαδημίες και το παιδικό τμήμα του Μαρπησσαϊκού.

Η διοίκηση του Μαρπησσαϊκού έδωσε μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες της και γι’ αυτό προσέλαβε τον Μοστράτο Γιώργο ως προπονητή στις ακαδημίες και στο παιδικό τμήμα. Αυτό για τη Μάρπησσα αποδείχτηκε ευεγερτικό γιατί :

1ο) Οι ακαδημίες οργανώθηκαν σε δύο τμήματα 2000- 2001 και 2002-2004 με τη συμμετοχή 30 παιδιών. Οι προπονήσεις αυτών συνεχίζονται ακόμα και το καλοκαίρι υπό τις οδηγίες του Μοστράτου Γ.  κάθε Τετάρτη 7-8 μ.μ. στο Δ.Γ. Μαρμάρων.

2ο) Το παιδικό τμήμα με roster 15 παιδιών διακρίθηκε σε όλες τις Κυκλάδες,  αφού έκανε μια αξιοζήλευτη πορεία μέχρι τον ημιτελικό των Κυκλώδων στον οποίο και ηττήθηκε 2-1 από την ομάδα της Μυκόνου.

3ο) Τέσσερις νεαροί παίκτες από το παιδικό τμήμα 14 χρονών είχαν συμμετοχή και στην πρώτη ομάδα του Μαρπησσαϊκού σε αρκετά παιχνίδια, πράγμα δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα γιατί δεν εμπιστευόμαστε το ελληνικό ταλέντο.

Επίσης ο Μαρπησσαϊκός τροφοδότησε τη μικτή κυκλάδων με δύο νεαρούς παίκτες, τους  Κρητικό Δημήτρη και Πραμάτια Δημήτρη εκ των οποίων ο Πραμάτιας Δ. αγωνίστηκε και στην περιφεριακή ομάδα Ν.Α. Αιγαίου.Αξιοπρόσεκτη ήταν και η παρουσία του Emil Geborys σε παιδικό και αντρική ομάδα, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Όλες αυτές οι διακρίσεις έγιναν σε μία δύσκολη χρονιά με αντίξοες συνθήκες λόγω της κρίσης,παρόλα αυτά μπήκαν γερές βάσεις για τη συνέχεια γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του Μαρπησσαϊκού.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν με αυτά τα παιδιά : στο Δ.Σ. Μαρπησσαϊκού, στους  γονείς και φυσικά στον προπονητή τους Μοστράτο Γ. ο οποίος με μεράκι πέρασε τις γνώσεις του και κατάφερε να τα κάνει οικογένεια. Τα αποτελέσματα φάνηκαν στο γήπεδο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares