Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 17:38

Μάχη στο Ελ Πάσο

Καθώς πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε η δράση μεταφέρεται στην αντίπερα όχθη τού Ατλαντικού με το γκραν πρι των Η.Π.Α. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται με τη μάχη του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή να είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. Χάμιλτον και Φέτελ είναι έτοιμοι να κονταροχτυπηθούν επί αμερικανικού εδάφους με τα όρια να είναι πολύ στενά.

   Η πιστά βρίσκεται στο ανατολικό άκρο τής πολιτείας τού Τέξας νότια της πόλης του Όστιν. Μία περιοχή με αρκετά άστατο καιρό, όπως είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια με τη βροχή να πνίγει την περιοχή της πίστας και να δυσχεραίνει εξαιρετικά τη διεξαγωγή του αγώνα. Στα παραπολιτικά του αγώνα, ο Χάμιλτον φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να γονατίσει, όπως και πολλοί άλλοι επαγγελματίες αθλητές στην Αμερική, στην ανάκρουση του αμερικανικού εθνικού ύμνου προς αντίδραση της ρατσιστικής ρητορικής του Προέδρου Τραμπ.

   Στα αγωνιστικά, ο Χάμιλτον είναι το μεγάλο φαβορί σε μία πίστα αρκετά γρήγορη που ευνοεί τα προσπεράσματα, ωστόσο δεν περιμένουμε Ferrari και Φέτελ να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, αλλά να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί και να παέψουν τη νίκη. Χωρίς νίκη ο Φέτελ στην Αμερική θα μείνει πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου. Αντίθετα με νίκη ο Χάμιλτον ουσιαστικά γραπώνει και με τα δύο χέρια το τέταρτο παγκόσμιο πρωτάθλημά του.

   Το γκραν πρι του Όστιν θα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις στο γκριντ καθώς έγιναν κάποιες ανακατατάξεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Κάρλος Σάινθ Τζ. μετακομίζει από τη Torro Rosso στη Renault κάνοντας το βήμα που ήθελε στην καριέρα του, να είναι δηλαδή σε μία εργοστασιακή ομάδα με μεγάλους στόχους. Το ποιός θα αντικαταστήσει τον Ισπανό στην ιταλική ομάδα δεν είναι ακόμα γνωστό με τον Πιερ Γκάσλι, ωστόσο να είναι το φαβορί.

   Το εν λόγω γκραν πρι, εξαιτίας της διαφοράς ώρας μ το Τέξας θα μεταδοθεί αργά ώρα Ελλάδας. Το Σάββατο το βράδυ στις δώδεκα είναι τα δοκιμαστικά, και την Κυριακή στις δέκα το βράδυ ο αγώνας.

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares