×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 20:16

Θετική η πρώτη επαφή με Μπάλκα….. Κλείνει μέχρι τέλος της εβδομάδας...

MPALKAS-SIMA

Συνάντηση είχαν σήμερα η Διοίκηση του Πανναξιακού με τον 17χρονο Παριανό μεσοαμυντικό Παναγιώτη Μπάλκα.

Η συνάντηση με τον παίχτη του Α.Ο Πάρου έγινε στα γραφεία του Πανναξιακού στην Νάξο και είχε διευκρινιστικό χαρακτήρα, μιας και ο παίχτης  είναι μαθητής και η φοίτηση του την επόμενη μαθητική χρονιά στην Τρίτη Λυκείου απαιτεί την εξασφάλιση κάποιον φροντιστηρίων που θα των βοηθήσουν στις εξετάσεις.

Οι δύο πλευρές φαίνετε να τα έχουν βρει σε όλα με τις μικρολεπτομέρειες και το ναι του Α.Ο Πάρου να απομένουν για να φορέσει ο Μπάλκας την φανέλα του Πανναξιακού την νέα σεζόν.

 

Θετική εικόνα….

Ο μικρός δείχνει να ενδιαφέρει την επιτροπή μεταγραφών του  Πανναξιακού εδώ και καιρό αφού και ο τεχνικός των μπλε Δημήτρης Σκούνας φέρεται να έχει δώσει το πράσινο φως για την μεταγραφή. Μάλιστα τον Μπάλκα είχαν δει για τελευταία φορά οι παράγοντες της Ναξιώτικης ομάδας στον αγώνα ανδρών μεταξύ των δύο ομάδων όπου ο παίχτης έλαμψε με την απόδοση του.

Θέλω να παίξω στον Πανναξιακό….

Σε επικοινωνία του S.C με τον ποδοσφαιριστή ο Παναγιώτης Μπάλκας δήλωσε:

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω μέσα από το site σας την Διοίκηση του Πανναξιακού που μου έκανε την τιμή να θέλει να με εντάξει στο δυναμικό της.

MPALKAS_TAKLINΣήμερα στην Νάξο κάναμε μια σωστή και ώριμη συζήτηση με τους παράγοντες της ομάδας του Πανναξιακού οι οποίοι από ότι κατάλαβα είναι πολύ φιλικοί και πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και πιστεύω ότι αργά η γρήγορα θα είμαι παίχτης του "Πανναξιακού"….

Αν τελικά όλα πάνε καλά και γίνω παίχτης του Πανναξιακού θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θα  δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μου στις προπονήσεις.

Ακολουθεί δύσκολη χρονιά για εμένα, καθώς μέσα σε όλα αυτά θα μπουν και τα διαβάσματα τα οποία θα καθορίσουν και την πορεία μου.

Πιστεύω η ομάδα να πάει καλά και να κρατηθεί στην Δ΄Εθνική που είναι πολύ δύσκολη κατηγορία και πανάξια η "Παννάξα" βρίσκεται σε αυτή γιατί  αποτελείται από πολύ καλούς παίχτες.

Παρακολουθώ τις κινήσεις της ομάδας και νομίζω ότι απέκτησε κάποιους έμπειρους παίχτες από πιο μεγάλες κατηγορίες με σκοπό αυτό τον στόχο..μακάρι να εξελιχθεί μια καλή χρονιά για μένα αλλά και για την ομάδα του Πανναξιακού.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares