Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2011 16:03

«ΝΑΟΥΣΑ 2010»: Αυλαία με Λύμπε-Βύντρα

akadimies_nirea_pao_parou_vntra_libe

Η χρονιά που πέρασε θα μείνει στην ιστορία του Νηρέα ως μία από τις καλύτερες στον τομέα του παιδικού ποδοσφαίρου.

Το «ΝΑΟΥΣΑ 2010» ήταν το στοίχημα του συλλόγου και εν πολλοίς θεωρείται ότι πέτυχε με το να αναβαθμίσει τον ευαίσθητο αυτό τομέα και δίνοντας το ρόλο του πρωταγωνιστή στα ίδια τα παιδιά. Την Τετάρτη, μετά από δέκα μήνες γεμάτους προπονήσεις και αγώνες, πραγματοποιήθηκε στο Corner Cafe η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του συλλόγου της Νάουσας για τη σεζόν 2010-11 με δύο εκλεκτούς προσκεκλημένους και πολλά δώρα! Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Λουκάς Βύντρα αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση του Νηρέα και βρέθηκαν κοντά στους μικρούς αυριανούς άσους της μπάλας για αρκετή ώρα, μοιράζοντάς τους αυτόγραφα, φωτογραφίες και συμβουλεύοντάς τους μέσα από τη μεγάλη  καριέρα που έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Ο Ν.Λυμπερόπουλος θυμήθηκε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και μοιράστηκε με τα παιδιά τις αγωνίες που είχε τότε αλλά και το πάθος που τον διακατείχε, ενώ ο Λ.Βύντρα τόνισε ότι θέλει δουλειά, υπομονή και προσπάθεια σε καθημερινή βάση για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Αμφότεροι μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα του σχολείου και τις καλές μαθητικές επιδόσεις που θα είναι εφόδιο για το μέλλον, ενόσο οι πιτσιρικάδες τους παρακολουθούσαν με θρησκευτική ευλάβεια.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Τριπολιτσιώτης, ο οποίος απέμεινε τα εύσημα σε όλα τα παιδιά και τους γονείς για τη φετινή τους προσπάθεια και συμμετοχή, έδωσε αναμνηστικές πλακέτες στους δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές και παράλληλα τους ευχαρίστησε για το γεγονός ότι βρέθηκαν κοντά στα παιδιά σε μια περίοδο που ξεκουράζονται και αποφορτίζονται από μια δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Νηρέα (κλήρωνε μια τηλεόραση 40΄΄High Definition) όπου τυχερός αναδείχτηκε ο αντιδήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, ενώ για τα παιδιά κληρώθηκαν δύο φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων με τυχερούς τον Φρ.Αρκουλή και τον Γκ.Λόκα. Τέλος, ο Γ.Αλιπράντης τιμήθηκε ως ο αθλητής με τη συχνότερη παρουσία στις προπονήσεις της ομάδας. Το παρών, ακόμα, έδωσαν και οι παίκτες του PAO Soccer School Πάρου όπου αγωνίστηκαν σε έναν αγώνα επίδειξης στην κατηγορία των προ-Τζούνιορ.

Οι πιτσιρικάδες πήραν το μήνυμα από δύο αστέρια πρώτης γραμμής: ότι το ποδόσφαιρο είναι χαρά, υγεία, αγάπη και συναδέλφωση. Κλείνοντας, οι αθλητές τις ακαδημίας έφυγαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές παίρνοντας μαζί τους την καλύτερη ανάμνηση από δύο πραγματικούς πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares