Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 00:22

Είναι πολύ σημαντική ευκαιρία που θα αγωνιστώ στη Γ΄Εθνική

Πίσω από έναν καλό αθλητή, βρίσκεται σίγουρα μια καλή παιδεία που έχει πάρει από το σπίτι του και αυτό ισχύει σίγουρα στην περίπτωση του Παναγιώτη Τσορτανίδη, που κατάγεται από τη γνωστή πολυμελής οικογένεια της Άνδρου που έχει παράδοση πάνω στον αθλητισμό.

Δεν ξεχνάμε ότι αδελφός του Παναγιώτη είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστιοσανίδα, Λεωνίδας.

Παιδιά με ξεχωριστό ήθος, που βάζουν στόχους και τους κατακτούν. Ο Παναγιώτης μάλιστα πέτυχε αυτό που ήθελε και στο σχολείο, καθώς στις πανελλήνιες εξετάσεις έπιασε τα μόρια που απαιτούνται και θα φοιτήσει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του Δημήτρη, ο οποίος επίσης είναι γυμναστής και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην επιτυχία των παιδιών του.

Εμείς βρήκαμε τον 18χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μας μίλησε για τη μεταγραφή του στη Δόξα Σιδηροχωριου, με την οποία θα αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική,  ενώ δε παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην του ομάδα, τον ΑΟ Σύρου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της Δόξας Σιδηροχωριου στην Κομοτηνή, όπου παράλληλα με την έναρξη των σπουδών μου, μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΑΟ Σύρου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε πέρσι. Ήταν μια σημαντική εμπειρία, η συμμετοχή μου στην ομάδα, η οποία πρωταγωνίστησε και εύχομαι πραγματικά να βρει το δρόμο της διότι είναι ο ιστορικοτερος σύλλογος του νόμου μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον εκπρόσωπό μου, Ευκλείδη Κουρτίδη, που έκανε τις επαφές με την ομάδα του νέου Σιδηροχωριου και συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη της συμφωνίας».

DSC_0212.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares