Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 19:35

Ανδριακός: Ο Αθλητισμός θα κερδίσει τα παιδιά μας

Ο Ανδριακός Ο.Φ ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, έχοντας περάσει μέσα από 7 δύσκολους μήνες ‘προσαρμογής’ λόγω των εκλογών και της αλλαγής του Δ.Σ στη μέση της χρονιάς.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστορικού Συλλόγου έφερε εις πέρας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων και κατάφερε να συσπειρώσει τις ακόμη μικρότερες ηλικίες με γνώμονα τη συμμετοχή κι άλλων κατηγοριών στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Έπειτα από ώριμη σκέψη επιλέξαμε τον Προπονητή Μπενά Ιάκωβο ο οποίος , με το μεράκι που διαθέτει και την αγάπη για το άθλημα και τα παιδιά, θα καθοδηγήσει τις προσπάθειες των μικρών μας αθλητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα junior (ηλικίες 10-12 ετών), η οποία τα τελευταία 5 χρόνια «δουλεύτηκε» και από την Ακαδημία του Αστέρα, κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά TINOS CUP 2017 γεγονός που σηματοδότησε και τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Η Νέα Διοίκηση ωστόσο πλαισίωσε με ζήλο και το τμήμα Στίβου του Συλλόγου μας, στηρίζοντας πλήρως τις αποστολές των παιδιών σε αγώνες σε επίπεδο Νομού αλλά και πανελληνίως. Να σημειωθεί ότι τα τελευταία 3 χρόνια, υπό την επίβλεψη αρχικά (1 χρόνο) της γυμνάστριας Θωμαής Δημητρίου και έπειτα του άοκνου γυμναστή Δημήτρη Τσορτανίδη, η ομάδα Στίβου έχει κάνει αλματώδη πρόοδο ουσιαστικά από μηδενική βάση χτίζοντας μεθοδικά ένα «φυτώριο» 20 περίπου παιδιών. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τη συμμετοχή του αθλητή μας Πιπέρα Κωνσταντίνου στα 100μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στα Τρίκαλα προ ολίγων ημερών και τη συμμετοχή της αθλήτριάς μας Ελένης Ζουμή στο Τρίαθλο Παγκορασίδων στο Νομό Κυκλάδων, η οποία μάλιστα κέρδισε 1η θέση στη γενική κατάταξη. Η ίδια αθλήτρια έχει καταφέρει 2η νίκη στα 60 μ. σε σύνολο 101 αθλητριών και σε προπονητική ημερίδα στον Αγ. Κοσμά στο Ελληνικό.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους γονείς όλων των αθλητών του Συλλόγου μας, οι οποίοι βοηθούν ακούραστα στις μετακινήσεις των παιδιών τους για να καταφέρουν να προπονηθούν συστηματικά. Πολύ σημαντική και η συνοδεία τους στις αποστολές αλλά και η οικονομική συνεισφορά τους, καθώς η μηνιαία συνδρομή τους αποτελεί ένα από τα βασικότερα έσοδα του Συλλόγου μας.

Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε η οποία μας βοήθησε ουσιαστικά στο νέο ξεκίνημά μας με τη χορηγία των 2000 ευρώ.

Το Δ.Σ του Ανδριακού Ο.Φ πρεσβεύοντας τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας καλεί τους γονείς των παιδιών να κατεβάσουν τα παιδιά τους στο γήπεδο. Είτε το ομαδικό ποδόσφαιρο ,είτε η ποικιλομορφία του κλασικού αθλητισμού είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουν τους νέους αθλητές κάνοντάς τους παράλληλα ολοκληρωμένες και υγιείς προσωπικότητες.

Ανδριακός Ο.Φ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares