×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 22:05

Ξαφνική παραίτηση Καρύγιαννη και «φουρτούνες» στον ΑΟ Σύρου

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος στον ΑΟ Σύρου, καθώς μετά τον Μάκη Βαρθαλίτη, ο οποίος είχε παραιτηθεί ήρθε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΑΟ Σύρου κυρία Έλενα Καρύγιαννη που με ανακοίνωση της στα Συριανά ΜΜΕ, υπέβαλε δημοσίως την παραίτηση της από το Δ.Σ. του Συριανού συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Καρύγιαννη απλός προνόησε τη συνέχεια, αφού δεν είναι μόνο αυτή που θέλει να αποχωρήσει, καθώς ο ίδιος ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου κ. Φώσκολος φαίνεται να λέει πλέον ανοιχτά ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της ομάδας.

Η ικανότατη παράγοντας με ευθύ τρόπο αφήνει αιχμές για το όλο κλίμα που υπάρχει, θέτοντας τον εαυτό της εκτός.

Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα στον Νταμπλούχο δεν είναι καθόλου καλό και η προγραμματισμένη συνάντηση της Τετάρτης αναμένεται να βγάλει «καυτές» ειδήσεις.

Η ανακοίνωση της κυρίας Καρύγιαννη:

Σας γνωστοποιώ ότι αδυνατώ να μετέχω πλέον στη διοίκηση του ΑΟ ΣΥΡΟΥ, υποβάλλοντας την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ομάδας. Για να είναι επιτυχημένη η πορεία της ομάδας στη Γ Εθνική, απαιτείται από όλους όσους θα εμπλακούν, να αφιερώσουν χρόνο και όλες τις δυνάμεις τους για την επίτευξη του στόχου. Εκεί δεν συγχωρούνται ούτε λεονταρισμοί, ούτε ίντριγκες, ούτε συκοφαντίες, ούτε φαιδρότητες, αλλά απαιτείται απόλυτη σοβαρότητα και συνεργασία. Όσον με αφορά, προσπάθησα να συνδράμω την ομάδα στο μέτρο των δυνατοτήτων μου και με ανθρώπους μου, που στάθηκαν δίπλα μας για τον ίδιο σκοπό και με τον ίδιο στόχο. Δυστυχώς διαπίστωσα ότι αυτά δεν έγιναν κατανοητά και σεβαστά.  Ωστόσο εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο Δ.Σ. και στον Πρόεδρο της ομάδας, στους προπονητές και στους παίκτες για τη μέχρι σήμερα συνεργασία.

Ερμούπολη, 16.05.2017

Μετά τιμής

Έλενα Καρύγιαννη

Δικηγόρος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares