Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 20:15

Ο Ν.Ο. Πάρου κέρδισε το στοίχημα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Με μεγάλη επιτυχία διενεργήθηκε στην Πάρο από  18/4 έως 22/4 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών 420 μετά από ανάθεση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με διοργανωτή τον ΝΟΠ, συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 35 σκάφη από 9 ομίλους : τον Ν.Ο.Τζιτζιφιών Καλλιθέας, τον Ι.Ο.Πειραιώς, τον ΝΑ.Ο.Βούλας, τον Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου, τον Ν.Ο.Ελλάδος, τον Ν.Ο.Θεσ/νικης, τον Ι.Ο.Θεσ/νικης, τον Ι.Ο.Συκυωνίων, και τον Ν.Ο. Πάρου.

Παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες  ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και οι έντεκα  προγραμματισμένες ιστιοδρομίες. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η συνδρομή του Λιμεναρχείου Πάρου και του Λιμενάρχη κ.Αν.Ραγκούση, στην επιτυχία της διοργάνωσης και ειδικότερα του εκπροσώπου του κ. Α. Σιγάλα.

 Το χειμωνιάτικο τοπίο δεν εμπόδισε τους αθλητές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την διάρκεια του αγώνα και αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα των ιστιοδρομιών.

Πρωταθλητές Ελλάδος αναδείχθηκαν οι Αθανασόπουλος Γιοκο Τέλης και Τάσσιος Δημήτρης,  και πρωταθλήτριες Ελλάδος οι Δρούγκα Εβελίνα και Βαρδαλή Έυα όλοι τους από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Ο αθλητής του ΝΟΠάρου Νικόλαος Πατέλης μαζί με τον Γιώργο Καραδήμα του Ν.Ο.Τζιτζιφιών Καλλιθέας κατέκτησαν την 3η θέση στην κατηγορία ανδρών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής  :

Kατηγορία γυναικών

1η θέση: Δρούγκα Εβελίνα-Βαρδαλή Εύα  Ν.Ο.Τζιτζιφιών Καλλιθέας

2η θέση: Αρβανίτη Ιρις-Ανδρέου Μαρία Ελένη    Ν.Ο.Παλαιού Φαλήρο-Ι.Ο.Πόρτο Ράφτη

3η θέση: Παππά Μελίνα-Παπαδοπούλου Μυρτω  Ι.Ο.Πειραιά

  Κατηγορία Ανδρών

1η θέση: Αθανασόπουλος Γιόκο Τέλης-Τάσσιος Δημήτρης  Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας

2η θέση:  Αρβανίτης Άγγελος - Κανακάρης Φάνης  Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας

3η θέση: Πατέλης Νίκος-Καραδήμας Γιώργος    Ν.Ο.Πάρου-Ν.Ο.Τζιτζιφιων Καλλιθέας

Κατηγορία νεανίδων

1η θέση: Αρβανίτη Ιρις-Ανδρέου Μαρία Ελένη    Ν.Ο.Παλαιού Φαλήρο-Ι.Ο.Πόρτο Ράφτη

2η θέση:  Παππά Μελίνα-Παπαδοπούλου Μυρτω  Ι.Ο.Πειραιά

3η θέση:  Σπανάκη Αριαδνη-Τσαμοπούλου Μαρία  Ι.Ο.Πειραιά

Kατηγορία εφήβων

1η θέση: Αθανασόπουλος Γιόκο Τέλης-Τάσσιος Δημήτρης   Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας

22η θέση:  Αρβανίτης Άγγελος - Κανακάρης Φάνης                       Ν.Ο.Τζιτζιφιων Καλλιθέας

3η θέση: Παππάς Βισσαριων-Δρόσος Γιώργος       Ν.Ο.Ραφήνας-Ι.Ο.Πειραιά

Σημαντική ήταν η παρουσία των αθλητών του ομίλου μας με 4 αμιγώς παριανά πληρώματα και 2 μικτά, η οποία οφείλεται στις άοπνες προσπάθειες του προπονητή μας κ. Παναγιώτη Ταγαρόπουλου, καθώς και του Νίκου Δρούγκα που μας υποστήριξε με υλικό ώστε οι αθλητές μας να έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος ισάξια στον αγώνα αυτό.

Αποτελέσματα αθλητών Ν.Ο.Πάρου:

Πατέλης Νικόλαος –Καραδήμας  Γιώργος 3οι στην κατηγορία ανδρών

Θεοχαρίδη Βενετία-Δαφερέρας Γιώργος 6οι  στην κατηγορία ανδρών

Γκόκα Κατερίνα-Δαφερέρα Σταυρουλα    6ες  στην κατηγορία  Γυναικών και 5ες στην κατηγορία Νεάνιδων

Μαλατέστα Πωλίνα- Μυτιληναίος Ανδρέας  10οι  στην κατηγορία ανδρών και 7οι  στην κατηγορία εφήβων

Δαφερέρα Θεοφανία-Σαρίδης Κυριάκος (Ν.Ο.Θ) 14οι στην κατηγορία ανδρών

Καλακώνα Μαρίνα-Τριβυζα Μαρίνα     12ες  στην κατηγορία  Γυναικών και 11ες  στην κατηγορία Νεάνιδων

Θέλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του που απέσπασε συνολικά 6 κύπελλα.

            Η τελετή έναρξης του αγώνα έγινε στην κεντρική πλατεία του νησιού την Τρίτη 18/4, με την συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Πάρου και όλων των ομάδων που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε την κα. Μαρία Βούσουλα, δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, η οποία ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης και των ομάδων, καθώς και την ΚΔΕΠΑΠ και τον πρόεδρο της κ. Αθ. Μαρινόπουλο για την φιλαρμονική και την μικροφωνική εγκατάσταση.

Το Σαββατο 22/4, μετά από τέσσερις ημέρες αγώνων, έγιναν οι απονομές των επάθλων στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ, παρουσία του Δημάρχου Πάρου κ. Μ. Κωβαίου, του  Επάρχου Πάρου κ. Κ. Μπιζά, του Λιμενάρχη Πάρου κ. Αν. Ραγκούση, του Αντιδημάρχου Πάρου Εμ. Μαλαματένιου του Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου Πάρου κ. Σ. Καραχάλιου.

Το Δ.Σ. του Ομίλου μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της επιτροπής αγώνων κ. Γιώργο Σκλαβούνο και τα μέλη κ. Δ. Σαρρηκώστα, κ.Α.Βασιλά, κ.Ρ.Σκλαβούνο, κ.Ι.Φωσκίνη, κ.Ρ.Φωσκίνη, κα. Σ.Θεοχάρη, κ.Θ.Ραγκούση, τον πρόεδρο της επιτροπής ενστάσεων κ. Κωσταντίνο Τσαντίλη και τα μέλη της επιτροπής ενστάσεων κ. Φλουρή Ρουλή, κ.Αν.Βασιλά και κ.Γ.Βασιλά.

Επίσης, την ΕΟΔ για την καθημερινή της παρουσία για την μεγαλύτερη ασφάλεια του αγώνα, την γραμματεία του ομίλου Κ.Σκαραμαγκά, τις εθελόντριες κα.Μ. Αρμάου, κα.Ελ. Δαφερέρα, κα.Ι.Μπαρμπαρή και κα.Ε.Φεργαδιώτη και το προσωπικό του εντευκτηρίου του ομίλου.

Ιδιαιτέρες ευχαριστίες προς τα ΜΜΕ, το ΗΧΩ FM-κα.Γ.Καραγιωνιώτη Πατέ, τη Φωνή της Παρου-κ.Λαουτάρη, το Sport Cyclades-κ.Σ.Μάκαρη, το  Paros in-κ.Δ.Αρκουλή,  τα οποία φρόντισαν να προβάλουν με επιτυχία την διοργανωση. Καθώς και τον φωτογραφό των αγώνων κ.Δ. Χανιώτη και τον Γ. Καρατζά για τις λήψεις του στην τελετη έναρξης και λήξης των αγώνων.

Στο σημείο αυτό δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας μικρούς και μεγάλους και ειδικότερα την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η οποία κάθε χρόνο χρηματοδοτεί μία τουλάχιστον μεγάλη δράση μας.

Τέλος, το Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους Ομίλους για την συμμετοχή τους και τους αθλητές τους που αγωνίστηκαν με επιτυχία,  καθώς και όλους τους γονείς των αθλητών, συμπαραστάτες και συνταξιδιώτες των αθλητικών τους δραστηριοτήτων.

Ναυτικός Όμιλος Πάρου

Οι απονομές και η τελετή έναρξης όπως μεταδόθηκαν σε ζωντανή σύνδεση από τη σελίδα μας στο facebook

Φωτογραφίες 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares