Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 15:28

Η δύναμη του ΑΟ Μυκόνου είναι οι ακαδημίες του

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να πάρει την πρόκριση σε όλα τα finalfourγια πρωταθλήματα ακαδημιών της ΕΠΣ Κυκλάδων, επιβεβαιώνοντας ότι η δουλειά που γίνετε στις μικρές ηλικίες είναι υποδειγματική.

Η  Κ18, θα εμφανιστεί στο φετινό Final 4 προκειμένου να κατακτήσει για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων. Η Κ16 η οποία κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη με ανατροπή στη Σύρο (1-2 νίκησε τη Σύρο 2002) και πήρε την απευθείας πρόκριση στη τελική φάση όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων. Οι  «μπέμπηδες», η Κ14 του Α.Ο. Μυκόνου βρίσκεται δύο αγωνιστικές πριν το τέλος στην 2η θέση έχοντας όμως εξασφαλίσει και βαθμολογικά την πρόκριση. Βέβαια δε ξεχνάμε την νεοσύστατη Κ12 όπου επίσης βρίσκεται στην 2η θέση και βρίσκεται στο Final 4 όπου και θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων.

Πάμε τώρα να δούμε τι λέει ο «αρχιμάστορας» αυτής της επιτυχίας, που δεν είναι άλλος από τον προπονητή και υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, κ. Μάκη Πούλο.

Ο Έμπειρος τεχνικός βρίσκεται τα τρία τελευταία χρόνια στη Μύκονο όπου «τρέχει» τις ακαδημίες του ΑΟΜ, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή:

POULOS TELIKOS«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια γι αυτά τα παιδιά. Παράλληλα αυτές οι επιτυχίες για εμάς είναι ενός είδους δικαίωση, καθώς μετά από πολύ δουλειά που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια, ήρθε η στιγμή να καμαρώσουμε παιδιά όλων των τμημάτων μας στις τελικές φάσεις».

Ο Μάκης Πούλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι της Κ16, όπου η ομάδα του πέτυχε μία σημαντική νίκη – πρόκριση:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ενισχυμένη ομάδα. Όμως παρόλο που τις τελευταίες ημέρες πολλά παιδιά ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις, καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς –όχι για πρώτη φορά- και αυτό κάτι λέει γι αυτή την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στο φάιναλ φορ». 

Πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για τις ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου, που οφείλονται οι επιτυχίες;

«Πρώτον στη συνδρομή της διοίκησης του κ. Κουκά και των συνεργατών του, που είναι διπλά μας, καθώς και στην μεγάλη βοήθεια του χορηγού μας και υπευθύνου ακαδημιών κ. Σταμάτη Δακτυλίδη. Από εκεί και πέρα οφείλουμε πολλά στη σημαντική οργάνωση, στη συμπαράσταση των γονέων, στην όρεξη για δουλειά των προπονητών των τμημάτων μας, καθώς και στην ικανότητα τους… Τόσο των σημερινών, όσο και αυτών που δούλεψαν τα προηγούμενα χρόνια. Και βέβαια στην αγωνιστικότητα και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών μας».

Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στη συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος, αλλά και τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των τμημάτων υποδομής και της Ανδρικής ομάδας:

«Έχουμε μια σημαντική συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος. Την περασμένη εβδομάδα όλα τα παιδιά πέρασαν από εργομετρικά τεστ, πράγμα πολύ σημαντικό για την εξέλιξη τους. Είναι μία συνεργασία που μας βοηθά σε πολλά επίπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τόλη Αποστόλου, ο οποίος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα τμήματα μας. Για εμάς είναι μεγάλη υπερηφάνεια η προώθηση του Δακτυλίδη στην Κ16 του Ατρόμητου, όπου έπεται συνέχεια για ένα παιδί που σε κάθε ματς μας κάνει υπερήφανους.

 Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεργασία μου με τον προπονητή της πρώτης ομάδας προκειμένου να προωθηθούν νέα παιδιά στην ανδρική ομάδα. Ήδη παίζουν οι: Χιλάι, Ράγια και Μπομπάι, ενώ προωθήθηκαν και συμμετέχουν σε προπονήσεις οι Πατσάνι, Βερώνης, Πλάκα, Κάνιουρας, Κατσικαλάκης, Νταούντ, Τσάνης, Παλάσης, Ξυδάκης και Χόντζα, ενώ υπάρχει και συνέχεια. Τώρα η αναμονή μας έχει να κάνει με τις τελικές φάσεις, όπου θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία».

15621933_1210337095717279_1620522701308272608_n.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares