Κυριακή, 22 Μαΐου 2011 19:01

Κουκάς Ζαννής «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

neon_aop-ao_mykonoy1

Σκόραρε το πρώτο γκολ, ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και εμφανίζεται αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

στον τελικό απέναντι στον Πανναξιακό. Ο λόγος για τον Ζαννή τον Κουκά, τον μέσο του Α.Ο. Μυκόνου, που μίλησε στο sportcyclades.gr  για την ομάδα, την φετινή χρονιά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

«Τρίτη σερί κούπα»

Όπως ήταν φυσικό τα γέλια και τα πανηγύρια στα αποδυτήρια του Α.Ο. Μυκόνου έδιναν και έπαιρναν και τα συγχαρητήρια έπεφταν βροχή. Εμείς απομονώσαμε τον mvp Ζαννή Κουκά και μίλησε για όλα:

Ζαννή συγχαρητήρια για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα και την πρόκριση:

«Πιστεύω πως ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα από την Πάρο, κερδίσαμε δίκαια και πάμε στον τελικό για να πάρουμε και φέτος το πρωτάθλημα».

Με την πρόκριση στον τελικό πετύχατε τον φετινό σας στόχο;

«Από την αρχή ο στόχος μας ήταν μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον είμαστε στον τελικό και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα είμαστε εμείς πρωταθλητές. Άλλωστε θα είναι πλέον η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αν καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο κι αυτό νομίζω τα λέει όλα».

Η Πάρος πως ήταν. Σας δυσκόλεψε;

«Ξέραμε πριν από τα ματς με την Πάρο, ότι ήταν ενδεχομένως η πιο δύσκολη ομάδα που θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε φέτος. Όμως αποδείξαμε ξανά ότι η καλύτερη ομάδα είμαστε εμείς».

Πλέον στον τελικό σας περιμένει ο Πανναξιακός. Έχεις εικόνα για τον αντίπαλο; Πως βλέπεις τον τελικό;

«Τον Πανναξιακό δεν τον ξέρουμε καλά. Από αυτά όμως που μας λένε και έχουμε μάθει, καταλάβαμε ότι δεν είναι καλύτερη ομάδα από την Πάρο. Όπως και να χει όμως δεν έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Ξέρουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα το αποδείξαμε τα προηγούμενα χρόνια, το αποδείξαμε σήμερα με την Πάρο και θα το αποδείξουμε και στον τελικό».

Γενικά την ομάδα πως την κρίνεις. Υπάρχει ταλέντο στον Α.Ο. Μυκόνου;

«Φυσικά! Παραδοσιακά στο Μυκονιάτικο ποδόσφαιρο υπάρχει πολύ ταλέντο όλα τα χρόνια και το ίδιο ισχύει και φέτος. Η ομάδα είναι εξαιρετική πιστεύω και όλα τα παιδιά έχουν μεγάλες δυνατότητες».

Η βοήθεια από τον προπονητή ήταν σημαντική;

«Πάρα πολύ. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε άψογα με τον προπονητή και μας έχει βοηθήσει όλους πάρα πολύ. Όπως μας βοηθάνε και όλοι οι άνθρωποι στον σύλλογο. Σε ότι ζητήσουμε είναι πάντα δίπλα μας και δεν μας λείπει τίποτα».

Αυτό που σας δυσκολεύει και είναι αρνητικό στην προσπάθειά σας τι πιστεύεις πως είναι;

«Δυστυχώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα στις εγκαταστάσεις. Μας δυσκολεύει και στα παιχνίδια αρχικά αλλά και στις προπονήσεις ο δυνατός αέρας που φυσάει στο γήπεδο. Το χόρτο επίσης δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η ποιότητα των εγκαταστάσεων γενικά είναι κάτι το οποίο μας δυσκολεύει».

Από την πλευρά σου έχεις και αρκετές συμμετοχές στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με την αντρική ομάδα σωστά;

«Ναι έτσι είναι. Τόσο εγώ, όσο και ο Αντρέας ο Ζουγανέλης έχουμε συμμετοχές στο Περιφερειακό και έχουμε πάρει πολλές εμπειρίες από αυτό».

Φαντάζομαι ότι ο στόχος σου είναι η καθιέρωση στην μεγάλη ομάδα;

«Γενικά ο στόχος όλων των παιδιών είναι αυτός. Να προχωρήσουν στην μεγάλη ομάδα και να καθιερωθούν. Εγώ τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα».

Δηλαδή τι έχεις ακριβώς στα πλάνα σου;

«Κοιτάξτε σαφώς η καθιέρωση στην αντρική ομάδα είναι στόχος. Όμως εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να κάνω όσο γίνεται σε μικρότερη ηλικία μια μεταγραφή».

Μεταγραφή δηλαδή σε μεγαλύτερη ομάδα;

«Ναι ακριβώς. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το όνομα της ομάδας να είναι γνωστό. Με ενδιαφέρει κυρίως να μπορέσω  να πάω σε ένα σύλλογο να δουλέψω σωστά για να εξελιχθώ. Να έχει καλές εγκαταστάσεις με νοιάζει κυρίως κι ας μην είναι από τους συλλόγους με τα μεγαλύτερα ονόματα».

Σκέφτεσαι δηλαδή παράλληλα με τις σπουδές σου να συνδυάσεις και το ποδόσφαιρο. Δηλαδή ανάλογα με το που ενδεχομένως στο μέλλον θα πας πανεπιστήμιο ή σχολή να παίξεις και μπάλα;

«Ίσως να μην είναι σωστό αυτό που θα πω, αλλά βάζω σε πρώτη προτεραιότητα το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω ότι πάντα πρέπει να μπαίνουν ο σπουδές σε πρώτο ρόλο, αλλά εγώ ατό που θέλω είναι να εξελιχθώ και να προσπαθήσω να κάνω καριέρα. Γι αυτό βάζω σε πρώτη προτεραιότητα το ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος που θα ήθελα να κάνω όσο το δυνατόν πιο σύντομα μια μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο».

Ζαννή σε ευχαριστούμε. Συγχαρητήρια και ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα.

«Εγώ σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να μιλήσω. Να είστε καλά».

Γιώργος Υφαντίδης

«Φραπές και καναπές»

Κάθε Σάββατο και Δευτέρα 14:00-16:00 στον Mykonos fm 98.1

Mέσω internet στο www.mykonosfm981.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares