Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 20:19

Και επίσημα ο Γεωργιάδης, έρχεται και ο «Συριανός» Μποτωνάκης

Επίσημα παίκτης του Πανθηραϊκού είναι από σήμερα ο Οδυσσέας Γεωργιάδης, ενώ σε λίγο ανακοινώνεται και ο Συριανής καταγωγής Νίκος Μποτωνάκης.

Συγκεκριμένα, όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών η ομάδα της Σαντορίνης έχει έρθει σε συμφωνία με τον ακραίο μεσοεπιθετικό, Οδυσσέα Γεωργιάδη και πριν λίγο τον ανακοίνωσε και επίσημα.

Όμως οι άνθρωποι της ομάδας δεν αρκέστηκαν σε αυτή τη μεταγραφή και μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μκρτσιαν, έκλεισαν και τον κεντρικό αμυντικό, Νίκο Μποτωνάκη που μέχρι πρότινος βρισκόταν στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ.

Ο Μποτωνάκης, που είναι κατά το ήμισυ Συριανής Καταγωγής έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Επισκοπή και ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ ο Γεωργιάδης έχει παίξει σε Αστέρα Μαγικού, Ατρόμητο Πειραιώς, Α.Ε Κηφισιάς, Α.Ε Καραϊσκάκης και Α.Ο Χαλκίς.

Η ανακοίνωση

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Γεωργιάδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Μαγικού, Ατρόμητο Πειραιώς, Α.Ε Κηφισιάς, Α.Ε Καραϊσκάκης και Α.Ο Χαλκίς.

Στη φωτογραφία ο Οδυσσέας Γεωργιάδης μαζί με τον βοηθό προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Τζωρμπατζάκη και το Διοικητικό Στέλεχος κ. Χρήστο Ξάνθη.

Καλωσορίζουμε τον Οδυσσέα στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares