Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 22:43

Άπιαστος Ρόσμπεργκ και στην Ιαπωνία

nico_rosberg_japan_2016vjjkk.jpg

Καλπάζοντας συνεχίζει ο Ρόσμπεργκ για το πρωτάθλημα, αφού κέρδισε και στην Ιαπωνία διευρύνοντας έτσι τη διαφορά του από το Χάμιλτον στους 33 βαθμούς στον αγώνα που η Mercedes εξασφάλισε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Δεύτερος τερμάτισε ο Μαξ Φερστάπεν και τρίτος ο Λιούις Χάμιλτον.
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος με το Νίκο Ρόσμπεργκ, με το Γερμανό να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά την καλοκαιρινή διακοπή έχοντας 4 νίκες σε 5 αγώνες σε αυτή την περίοδο.

Μετά την απογοητευτική εκκίνιση του Χάμιλτον ο Ρόσμπεργκ είχε εύκολο έργο και οδηγώντας την κούρσα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να φτάσει εύκολα στη νίκη.

Το γκραν πρι στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου είναι πολύ αγαπητό μεταξύ των οδηγών και φέτος ήταν απίστευτα γενναιόδωρο με το Νίκο Ρόσμπεργκ που η πρώτη του επικράτηση του εκεί τον καθιστά ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Πολύ καλή εμφάνιση του Φερστάπεν που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ο Ολλανδός διανύει μία ιδανική περίοδο από τη στιγμή που προάχθηκε από την Toro Rosso στη Red Bull και προϊδεάζει τους οπαδούς του για το τι θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Σε ένα ακόμα αγώνα απογοητευτική ήταν η Ferrari που κατάφερε να σώσει την παρτίδα με την τέταρτη θέση του Φέτελ και την πέμπτη του Ραικόνεν. Η ιταλική ομάδα διανύει μία παρατεταμένη περίοδο κρίσης που κρατάει τους οδηγούς της μακριά από το βάθρο.

Η δεύτερη θέση των κατασκευαστών φαίνεται να χάνεται για φέτος κι ο στόχος για ανάκαμψη του χρόνου μοιάζει μονόδρομος για να βγάλει τη Scuderia από την εσωστρέφεια και να διώξει την απαισιοδοξία από τους τιφόζι. Το ρολόι μετράει αντίστροφα για τη Ferrari με πολλά στελέχη μέσα στην ομάδα να νιώθουν καυτές τις καρέκλες τους.

Επόμενος αγώνας στο Όστι του Τέξας στις Η.Π.Α. σε δύο εβδομάδες. Εκεί όπου ο Ρόσμπεργκ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει, κι ο Χάμιλτον να παίξει την τελευταία του ζαριά για να διατηρήσει τα σκήπτρα του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Follow me on Twitter: @alextataris

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares