Κυριακή, 07 Αυγούστου 2016 22:10

Ηττήθηκε αλλά άρεσε ο Πανθηραϊκός

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο εξαιρετικός για την εποχή Πανθηραϊκός στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στα Τρία Πέντε Πηγάδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία χάνοντας σωρεία ευκαιριών με τους Ζώνα, Πονσε, Μκρτσιάν και Κουμπαρούλη για να ανοίξουν το σκορ.

Να σημειωθεί ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκε ο Ναξιώτης Κεντρικός Αμυντικός Γιάννης Κωστόπουλος.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κατσούλης (46’ Παλιούρας-70’ Μπουργάνης), Στουρνάρας (46’ Στασινόπουλος), Μανάλης (70’ Χαντζής), Ζώνας (46’ Τέλλος), Κωστόπουλος (78’ Παπαϊωάννου), Πότσι (46’ Κολημήτρας), Σταύρου, Κόκκας, Ναστέφσκι (60’ Αγγελής), Ντα Κόστα (46’ Αναστασίου), Φλίγκος (72’ Φραγκογιάννης)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Πουρής, Κορτσινίδης (70' Παραλίκης), Κουμπαρούλης (46' Λούκας), Μκρτσιάν, Καλαγκάνης, Μπακάλης (65' Φύτρος), Σαββίδης, Περιάλης (65' Υπο Δοκιμην0, Λαζαρίδης (46' Μωραϊτης) , Πόνσε, Χύσα (46' Ζώνας).

Θετική εικόνα

Για δεύτερο φιλικό αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πανθηραϊκός παρουσίασε πολύ καλή εικόνα γεγονός που ικανοποίησε τον τεχνικό του συλλόγου, Μανώλη Παπαματθαιάκη. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς όπου και τόνισε

Είχαμε καλή εικόνα για την εποχή. Το αμυντικό κομμάτι λειτούργησε για ακόμη μια φορά πολύ καλά και επιθετικά παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό. Φτάσαμε πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Θετική εικόνα από τα παιδια, ευχαριστημένος από τη συνολική μας παρουσία και τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν ότι θα είμαστε μια ομάδα με πολύ υψηλό ταβάνι.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares