Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 16:36

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία  ο 5ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου 24,4 χλμ. που συνδιοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο «Αντίπαρος εν πλω», τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Αντιπάρου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν 4 παράλληλες δράσεις (βασικό αγώνισμα 24,4 km, αγώνας δρόμου 10 χλμ., περιπατητική διαδρομή 10 χλμ. και παιδικός αγώνας fun race 2χλμ) με την συμμετοχή περισσότερων από 300 αθλητών. Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή αθλητών από τον Καναδά, Αμερική, Πολωνία, Μαρόκο, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Ελβετία, Γερμανία, Βέλγιο, Σουηδία, Ινδονήσια, Αγγλία και Ιρλανδία μου μαζί με τις ελληνικές συμμετοχές δημιούργησαν ένα ξεχωριστό κλίμα την ημέρα του αγώνα.

Tα 2 βασικά αγωνίσματα των 24,4 kmκαι 10kmολοκληρώθηκαν με ρεκόρ διαδρομής από τους νικητές στην κατηγορία των ανδρών.

Ευχαριστούμε θερμά, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, την τοπική κοινότητα  και την εξαιρετική εθελοντική ομάδα για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.


Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά τους αθλητές που ταξίδεψαν από το εξωτερικό,  τους επισκέπτες και συνοδούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ελπίζουμε να τρέξουμε παρέα και στον 6ο Αγώνα Υγείας Αντιπάρου.

  • Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα  του Αγώνα:

 

Εκ του Αντίπαρος Εν Πλω

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares