Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 22:38

Έκλεισε με ''ξέσπασμα'' ο Αίγειρος!

Μπορεί να άργησε, αλλά έστω και στο τελευταίο ματς των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ ο Αίγειρος Μυστεγνών έδειξε την ποιότητά ως ομάδα και έφτασε σε μια ευρεία νίκη απέναντι στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων με σκορ 4-1!

Παρουσία αρκετών φιλάθλων στο Ενωσιακό της Θερμής, μεταξύ των οποίων και εκδρομείς από τη Χίο, ο Αίγειρος έφτασε δίκαια στη νίκη και θα μπορούσε μάλιστα να έχει διευρύνει ακόμα περισσότερο την έκταση του σκορ, αφού δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Οι παίκτες του Θοδωρή Παπαλόπουλου άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, με γκολ του Συβρή έπειτα από ασίστ του Σεραφίγκου. Ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος και στο 23ο λεπτό, ο Σεραφίγκος έκανε το 2-0 με ψύχραιμο σουτ, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του νεαρού Καλαφάτη. Ακολούθησε στο 32' το 2-1, με σκόρερ τον Πελαντή, που βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουμπά. Με τη σέντρα όμως, ο Αίγειρος πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν ο Καλαφάτης (33') με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-1 μετά από σέντρα του Σεραφίγκου.

Στην επανάληψη, η ομάδα των Μυστεγνών μπήκε εξίσου δυναμικά και στο 55' ο Σεραφίγκος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μετά από μια φάση που ξεκίνησε με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Καπταγιάννη και κάθετη πάσα του Συβρή, την οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο έμπειρος επιθετικός, πλασάροντας σωστά στην έξοδο τον τερματοφύλακα Μπαχά.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να μειώσουν, όταν στο 72' κέρδισαν πέναλτι σε σέντρα του Ντεμίρι που βρήκε σε χέρι αμυντικού. Όμως ο Μελέκος που ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε την μπάλα άουτ και το 4-1 έμεινε ως το τέλος. Ενδεικτικό της ζέστης, που ταλαιπώρησε αρκετά τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, ήταν το γεγονός πως ο διαιτητής Δημητρόπουλος διέκοψε και στα δύο ημίχρονα το ματς για το λεγόμενο cooling break, ώστε να δροσιστούν.

Συνθέσεις:

ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Θοδωρής Παπαλόπουλος): Κουμπάς, Καπταγιάννης (77' Τσιπάς), Μουτζούρης, Λεονταρίδης, Τριλιανός, Κοντονίκας, Μαστραντωνάς (70' Χριστοδούλου), Γιακαλής, Σεραφίγκος, Συβρής, Καλαφάτης (80' Παπακώστας)

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ (Λεωνίδας Ευθυμίου): Μπαχάς, Λοΐζος (63' Καραμπουρνιώτης), Νιάκας (56' Σημαδόπουλος), Γαλάνης, Μπακογεώργης, Μελέκος, Ντεμίρι (75' Λάγκωνας), Σταματελόπουλος, Πελαντής, Βελίδι, Φεγγουδάκης

Βαθμολογία

Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ ΑΓ. Β. Ν.-Η.
1. Ρόδος 6 18 19-2
2. Πανθηραϊκός 6 10 8-4
3. Ποσειδώνας Καρδαμύλων 6 4 3-14
4. Αίγειρος Μυστεγνών 6 3 6-16

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares