Δευτέρα, 02 Μαΐου 2016 22:30

Αναχώρησαν για Σαντορίνη οι Σκακιστές του Πλοηγού

Την Δευτέρα του Πάσχα και με νωπή την εικόνα του οβελία στο μυαλό των μικρών του σκακιστών, αναχωρεί το Σκακιστικό Τμήμα του «Πλοηγού Αντιπάρου», για την Σαντορίνη όπου θα λάβει μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους Σκακιστικούς Αγώνες 2016.

Στους αγώνες που θα λάβουν χώρα 2 με 5 Μαΐου στο Μπελλώνιο Συνεδριακό Κέντρο, ο Πλοηγός θα συμμετέχει στον όμιλο του Νοτίου Αιγαίου, ένας όμιλος που έχει διαμορφωθεί ως εξής:
-Αθλητικός Σκακιστικός Σύλλογος Σαντορίνης.
-Σκακιστικός Σύλλογος «Ιππότης» Ρόδου.
-Σύλλογος νέων Λέρου «Άρτεμης».
-Σύλλογος Σκακιστών Σύρου.
-Αθλητικό Σωματείο «Πλοηγός Αντιπάρου».
Οι σκακιστές του Πλοηγού Αντιπάρου, για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια διασυλλογική Πανελληνιά σκακιστική διοργάνωση και να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με πολύ σημαντικούς και καταξιωμένους στο χώρο αντίπαλους. Η 11μελη αποστολή του σκακιστικού τμήματος, θα αποτελείται από 10 ανήλικους και ένα ενήλικα και στόχος είναι η αποκόμιση εμπειριών, κάτι που σίγουρα θα αποτελέσει σημαντικό εφόδιο για το μέλλον.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του σκοπού και ιδιαίτερα τον ΑΣΟ Σαντορίνης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αντιπάρου, και την εταιρία Bluestar Ferries.
Ευχόμαστε σε όλους, Καλή Ανάσταση!
Το Δ.Σ. του Πλοηγού Αντιπάρου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares