×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 21:15

Υπερήφανος για τα παιδιά μου

Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ «SPORTCYCLADES» ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΛΛΟΝ» ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ! Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ «SPORTCYCLADES» ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΛΛΟΝ» ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ!

46047 293197060798493 1251591186 nΕπί δώδεκα χρόνια επαγγελματίας αθλητής με συμμετοχές σε όλα τα τμήματα των εθνικών ομάδων. Διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο και μετέπειτα προπονητής. Το όνομά του συνώνυμο με το μπάσκετ. Όπου μπάσκετ και Αργύρης Παπαπέτρου ή, για να γίνουμε πιο σαφής όπου «Παπαπέτρου» και μπάσκετ μιας και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει».

Πατέρας δύο παιδιών, του Γιώργου και του Ιωάννη, που πατούν γερά στα πόδια τους και ορίζουν την δική τους πορεία στα παρκέ. Ο μεν πρώτος αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας και ο δε Ιωάννης πιο γνωστός στο ευρύ κοινό του μπάσκετ, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η οικογένεια Παπαπέτρου όμως είναι ξεχωριστή. Αυτό γιατί δεν είναι μόνο οι εν ενεργεία παίκτες του Ίκαρου και του Ολυμπιακού που αγωνίζονται, αλλά ήταν και ο πατέρας τους που έκανε μεγάλη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα αγωνιζόμενος από το 1985 μέχρι το 1993 στον Παναθηναϊκό, στη συνέχεια για μία διετία στον Απόλλωνα Πάτρας και έκλεισε την καριέρα του παίζοντας για το Ηράκλειο την περίοδο 1995-1996. Σε αυτό το διάστημα μέτρησε 245 συμμετοχές στην κατηγορία και βρέθηκε στην εθνική ομάδα των ανδρών τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 31 παιχνίδια.

Την περασμένη Κυριακή ο πατήρ Αργύρης βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Έσπερου Καλλιθέας για να παρακολουθήσει από κοντά τον υιό Γιώργο στον αγώνα του Ίκαρου κόντρα στη ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής.

Εκεί ήταν και το «SportCyclades» με τον παλαίμαχο άσο να δέχεται με ιδιαίτερη χαρά τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Ιωάννη Νοταρά αναφορικά για τα παιδιά του, την πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη, αλλά και αν τον ενδιέφερε να βρεθεί ξανά στον πάγκο ομάδας ως πρώτος προπονητής, δεδομένου πως πλέον εδώ και τρία χρόνια είναι προπονητής ακαδημιών στο Παγκράτι με σκοπό «να μεταδίδω στα μικρά παιδιά το μπάσκετ ως παιδαγωγός».

- Πως αισθάνεται ένας πατέρας που βλέπει τα παιδιά του να συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση στο άθλημα του μπάσκετ;Papapetrou 4

- «Οφείλω να ομολογήσω πως είμαι υπερήφανος και για τους δύο. Και για τον Γιώργο και για τον Γιάννη, γιατί συνεχίζουν την αθλητική παράδοση της οικογένειας. Ουσιαστικά βρίσκονται σε έναν υγιή χώρο. Το πιο σημαντικό είναι να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους κυνηγώντας τους στόχους και τα όνειρά τους».

- Έχεις φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού με τον οποίο έχεις κατακτήσει δύο φορές το κύπελλο Ελλάδος (σ.σ. 1986 και 1993). Πως βλέπεις τη συνέχειά του στην Ευρωλίγκα μετά το 2-0 της Λαμποράλ Κούτσα;

- «Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει το μπρέικ στο τελευταίο παιχνίδι και να φέρει το ματς στα ίσια. Πλέον είναι αρκετά δύσκολο. Η Λαμποράλ πήρε αυτό που ήθελε και διατήρησε την έδρα της. Ο Παναθηναϊκός έχει το υλικό και την εμπειρία κι αν μπορέσει να έχει σε καλή βραδιά τους παίκτες κλειδιά τότε μπορεί να κάνει το μπρέικ».

Papapetrou 5- Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκτιμάς πως μπορεί να τα καταφέρει να στεφθεί και πάλι πρωταθλητής;

- «Ο Ολυμπιακός πλέον είναι πιο ήρεμος για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Προφανώς έχει μεγάλο χρονικό διάστημα να προετοιμαστεί, να αποθεραπευτούν και να επιστρέψουν οι τραυματίες του δεδομένου πως αυτοί του στοίχησαν σε πολλά παιχνίδια».

- Εάν σου γινόταν πρόταση να αναλάβεις το τιμόνι κάποιας ομάδας, θα ήσουν θετικός σε αυτή την πρόταση;

- «Βασικά μου λείπει η προπονητική σε υψηλό επίπεδο. Μου λείπει η ένταση. Εάν ο σύλλογος αυτός θα ήταν υγιής με υγιείς στόχους θα ήμουν θετικός να αναλάβω».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

13020377 1164271293592128 580135122 npapapetrou paopapapetrou pao1papapetrou pao2

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares