Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 00:21

Ελπιδοφόρα επανεμφάνιση του ΑΣ Ίου στη Νάξο [pics]

Παρόλο που το Νιώτικο ποδόσφαιρο έχει πάψει να υπάρχει τα τελευταία χρόνια υπάρχουν άνθρωποι στο νησί που προσπαθούν να το κρατήσουν ζωντανό.

Ο λόγος για τον Θόδωρο Καραβά, ο οποίος συγκεντρώνει σαράντα περίπου παιδιά στο γήπεδο, προσπαθώντας να κρατήσει αναμμένη την ποδοσφαιρική φλόγα και γνώση στην Ίο, που παραδοσιακά είχε πάντα να προσφέρει πολύ ταλέντο και καλές παρουσίες στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν κάποιοι άνθρωποι στο νησί έχουν αδρανήσει και σε συνδυασμό με την αδιαφορία του Δήμου ο ΑΣ Ίου πέρυσι δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αλλάξει άμεσα και θα δούμε και πάλι συμμετοχή του ΑΣ Ίου σε κάποιο από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο πιο ορατός και εφικτός στόχος αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι η συμμετοχή στα Παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα της Ένωσης, αφού ο κ. Καραβάς με δική του πρωτοβουλία ετοιμάζει τα φιντάνια που σε βάθος διετίας θα μπορούν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα.

Η δουλειά αυτή φάνηκε πρόσφατα, όταν ανεπίσημα παιδιά από την Ίο με την φανέλα του ΑΣ Ίου επισκέφθηκαν τη Νάξο δίνοντας έναν φιλικό αγώνα με τον Πανναξιακό, όπου μπορεί να ηττήθηκαν με 3-1 από μία ομάδα με περισσότερες λύσεις και παραστάσεις από επίσημα παιχνίδια, αλλά έδειξαν ότι υπάρχει αστέρευτο ταλέντο… το θέμα είναι όρεξη στην Ίο υπάρχει για να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν, να διακριθούν και να χαρούν το ποδόσφαιρο;

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό παιχνίδι ΕΔΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares