Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 04:03

Πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό ο Φουάσης [vid]

Μόλις στην πρώτη του χρονιά με τα ερυθρόλευκα ο Αντώνης Φουάσης αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ17 του Ολυμπιακού.

FOYASHS KOYPA SELFIEΗ ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε στο τελικό με 1-0 τον ΠΑΟΚ στο δημοτικό στάδιο του Αγρινίου στο 81΄ λεπτό με γκολ του Χρήστου.Ο νεαρός Χρήστου του ολυμπιακού έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ δυνατός και δεν είχε τίποτα να ζηλέψει απο αυτούς της super league

O Αντώνης έπαιξε και τα 90 λεπτά του αγώνα όπως και στα ημιτελικά όπου εκεί αντιμετώπησαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και επικράτησαν με 4-0.Στον σημερινό αγώνα ήταν αρκετά καλός και είχε μια εκπληκτική φάση στο 12 λεπτό βγαίνοντας απο αριστερά σαν επιθετικός έβγαλε μια σέντρα όπου ο συμπαίχτης του (Βάρκας) δεν κατάφερε να σημείωση γκόλ η μπάλα έφυγε άουτ.

H φετινή χρονιά θεωρήτε για τον Αντώνη άκρως επιτυχημένη και αυτό γιατί απο την πρώτη χρονιά καθιερώθηκε στην βασική ομάδα του Ολύμπιακού παρόλο που υπήρχαν παλιοί αθλητές στην ομάδα.Υπήρχαν όμως και οι άτυχες στιγμές όπως οι δυο φορές που αρρώστησε και τον άφησαν εκτός για μια δυο βδομάδες όμως με πείσμα επανήλθε γρήγορα.Η μεγάλη όμως στιγμή για φέτος θεωρήτε η κλήση του στην εθνική Κ17 όπου συμμετήχε σε αγώνες στην Βουλγαρία για την πρόκριση της Ελλάδας στην επόμενη φάση.

Ο Αντώνης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στους Νέους Ολυμπιακού Σύρου και στον Αγιαξ Σύρου απο όπου και πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς τον περασμένο Άυγουστο. Εμείς του ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να πάει ακόμη καλύτερα με υγεία πανω απο όλα.

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Τζουμάκης (Τσιλίκης 55΄), Λάμπρου (Θυμιανός 90+4΄), Βάρκας (Κολτσίδας 90΄), Κηπουρός (Ξενιτίδης 80΄), Κιρτζιαλίδης (Κούγιος 58΄)

ΠΑΟΚ (Τασούλης): Σιαμπάνης, Χαραλαμπίδης (Παπαθανασίου 65΄), Αηδονίδης, Λιάπτσης, Δημητρίου, Κυριλλίδης, Αργυρίου (Καπρέτσος 59΄), Μίσκοβιτς, Κωνσταντίνου, Χατζηδίμπας (Ευθυμίου 16΄- Κουτούσης 85΄), Ματθαίου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares