×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 534

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 00:05

Χόρτασαν γκολ στο φινάλε! [pics]

Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ προσέφεραν στους θεατές που βρέθηκαν στο Δ.Γ. Αγερσανίου σήμερα το μεσημέρι, όπου σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Α.Μ.Σ Φιλωτίου νίκησε 4-3 τον ΠΑΣ Νάξου.

PAPADOPOULOSΣε ένα παιχνίδι που ήταν το τελευταίο της χρονιάς οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους και «λύθηκαν» αγωνιστικά παίζοντας ελεύθερα με τα επτά γκολ της αναμέτρησης και τις εναλλαγές στο σκορ να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τα γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Φιλωτίου καθώς προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σταματίου έπειτα από μια ωραία πάσα του Τζώρτζη να πλασάρει τον Μικρό Καρανίκα που έκανε το ντεμπούτο του στην Ανδρική ομάδα και άφησε άριστες εντυπώσεις.

Στο 13ο λεπτό ήρθε η απάντηση για τον ΠΑΣ Νάξου έπειτα από το μακρινό σουτ του Μαράκη (του παίκτη και προπονητή της ομάδας του Πας Νάξου) που βρήκε και λίγο στο κεφάλι του Πιτταρά έγινε το 1-1. Ο Πέτρος Μαράκης γίνεται ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που σκοράρει για φέτος.

Η χαρά των παικτών του ΠΑΣ Νάξου δεν κράτησε για πολύ καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 17΄ ο Τζώρτζης και πάλι σε ρόλο δημιουργού εκτελεί κόρνερ και ο Πιταράς με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την ομάδα του Φιλωτίου.

Η ισοφάριση για τον ΠΑΣ ήρθε στο 25΄ όπου ο Βαγενάς κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή που μετέτρεψε σε γκολ με απευθείας εκτέλεση ο Σκιαδάς, με το 2-2 να είναι και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου ξεκίνησε δυνατά και στο 58΄ ο Μανιός με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έβαλε την ομάδα του ΠΑΣ μπροστά στο σκορ με 2-3. Στο 66΄ όμως ήταν η σειρά του Φιλωτίου να απαντήσει και πάλι με τον Σταματίου που με ένα σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 3-3 για την ομάδα του.

Στο 75’ μπήκε το νικητήριο γκολ για το Φιλώτι, όταν ο Σκιαδάς ολιγώρησε και ο Σταματίου με σουτ έβαλε το τρίτο προσωπικό του τέρμα και έδωσε την νίκη με 4-3 στην ομάδα του!

Ο Α.Μ.Σ Φιλωτίου τερμάτισε πρώτος στον 3ο όμιλο και θα συνεχίσει στην Α’ κατηγορία ενώ η ομάδα του ΠΑΣ Νάξου του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β΄Κατηγορία.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Νεοκοσμίδη, Τσιριγώτη και Μπελίτση.

Α.Μ.Σ Φιλωτίου ( Παλάζης) Βασιλάκης, Μουστάκης , Σαντέ, Πιτταράς (53΄Πολυκρέτης), Μανωλάς , Πράσινος, Ζούλης , Στρατούρης, Τζώρτζης , Νομικός (46΄Ζαλώνης) , Σταματίου.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας, Σκιαδάς , Μαράκης (63΄Σπαής), Μανιός, Βερύκοκκος, Κουφόπουλος, Πετρόπουλος , Βαγενάς, Πιτταράς, Μπουλάρι , Ζάκο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares