×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 534

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 16:19

Άτυπη νίκη με άρωμα f4 για τον ΠΑΣ Νάξου

Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα μπαράζ Νέων σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, όπου σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε 4-3 με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Σκιαδά.

Οι δυο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος, καθώς έχουν προκριθεί και οι δύο στο final fourέπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο με τον ΠΑΣ Νάξου να έχει την υπεροχή στο 1ο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε με 2-0 και τον ΑΟ Μυκόνου να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση του στην επανάληψη, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και έπειτα σε 3-3, με ένα απευθείας φάουλ του Σκιαδά στις καθυστερήσεις να κρίνει τελικά το 4-3 υπέρ των γηπεδούχων.

ΚεφάλιPAPADOPOULOS

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Νάξου είχε την υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με τον Σκιαδά να πασάρει παράλληλα και τον Πετρόπουλο να πλασάρει από κοντά. Στο 13΄ ο δημιουργός του πρώτου τέρματος και κορυφαίος γι τον ΠΑΣ Νάξου, Σκιαδάς, με ένα πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0 που αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ίσα

Στην επανάληψη η ομάδα της Μυκόνου ήταν καλύτερη και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 43’ με απευθείας κόρνερ του Αναστασίου, ενώ στο 54΄ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο κορυφαίος για ακόμη μία φορά Ασλάνι σημάδευε το οριζόντιο δοκάρι του Καρανίκα. Λίγο αργότερα ο βιρτουόζος παίκτης του ΑΟ Μυκόνου και συγκεκριμένα στο 58΄έκανε το 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα, που θύμισε αυτό που σκόραρε και την Πέμπτη κόντρα στον Πανθηραϊκό . Η χαρά για τους Μυκονιάτες όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς 2 λεπτά αργότερα και έπειτα από μια πολύ ωραία ενέργεια του Ματάκια ο Δεγαίτας θα δώσει και πάλι προβάδισμα με 3-2 για την ομάδα του ΠΑΣ Νάξου. Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχτηκε ο ΑΟ Μυκόνου που στο 71’ ισοφάρισε και πάλι σε 3-3 με τον Βερώνη να νικά τον Καρανίκα με ένα σουτ από ατ 25 μέτρα.

Καθυστερήσεις

Και ενώ όλα έδειχναν πώς το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και αφού ο Μπομπάι είχε χάσει μναδική ευκαιρία ν ακάνει το 3-4 ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει αν χάνεις ευκαιρίες θα δεχθείς γκολ μίλησε… μα τον Σκιαδά να κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή και μετά από μία αριστοτεχνική έγραψε το τελικό 4-3, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του! Οι δύο ομάδες πλέον ετοιμάζονται για το final 4 που θα διεξαχθεί αρχές Μάη χωρίς να έχει γίνει γνωστό προς το παρόν το μέρος με πολλές πιθανότητες να έχει η Πάρος και η Μύκονος για να αναλάβει αυτό το μεγάλο τουρνουά!

Άψογοι

Εξαιρετική η διαιτησία του κύριου Νεοκοσμίδη που κατάφερε να εξελιχθεί ο αγώνας χωρίς εντάσεις και παράπονα κάποιας ομάδας!

Σημειώνουμε για ακόμη μία φορά την συμπεριφορά όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ενδεικτική η στιγμή, όπου ο αγώνας είναι 3-3 και ο Σκιαδάς παίρνει αγκαλιά τον τραυματία Λυκούρη, οδηγώντας τον από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλην για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα. Αυτά τα παιδιά μας διδάσκουν όλους!

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης Π): Καρανίκας , Ματάκιας, Σέργης, Ξενάκης, Μελανίτης, Μπουλάρι (70΄Πετράς), Δεγαίτας (77΄Γκοτζιάς), Βερύκοκκος, Πρεβόλης, Σκιαδάς, Πετρόπουλος (62΄Λαγογιάννης).

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Πετάι, Βερώνης (76΄Σιώζος), Αναστασίου, Νάζος, Ράγια, Βερώνης (65΄ Δακτυλίδης), Χιλάι (Τσάνης), Κάνιουρας (35΄Μπομπάι), Λυκούρης (68΄Μπτρίσι), Ασλάνι, Ντούρο (53 ΄Επλέγια)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares