×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 534

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 18:06

Σφράγισε το εισιτήριο για το F4 ο ΑΟ Μυκόνου [pics]

Νίκη πρόκριση σήμερα στον αγώνα μπαράζ στο ΔΑΚ Νάξου για τους Νέους του ΑΟ Μυκόνου, που επικράτησαν 3-1 κόντρα στον Πανθηραϊκό εξασφαλίζοντας την πρόκριση τους στο final four των Νέων, όπου στον ημιτελικό θα βρουν μπροστά τους έναν εκ των ΠΑΣ Τήνου και ΑΟ Πάρου, με την τετράδα των τελικών συμπληρώνεται από τον ΠΑΣ Νάξου.

Από πλευράς θεάματος ο αγώνας δεν είχε να προσφέρει και πολλά, καθώς οι δύο ομάδες υπό την πίεση της πρόκρισης προσπάθησαν να θωρακίσουν κατά κύριο λόγο τα μετ όπισθεν και έπειτα να ψάξουν κάτι καλό μπροστά.

Παρόλα αυτά οι Μυκονιάτες ήταν αυτοί που έλεγχαν το παιχνίδι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του και με κορυφαίο τον Ασλάνι (2 γκολ) κατάφεραν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του Πανθηραϊκού, που έδειξε να έχει ένα συγκροτημένο σύνολο, που του έλειπε όμως η εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες.

Γκολάρα

Η ομάδα του Μάκη Πούλου προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της από νωρίς πράγμα που το κατάφερε, με την ευκαιρία πάντως του 1ου ημιχρόνου να ανήκει στον Πανθηραϊκό και συγκεκριμένα στον Βότση που από θέση τετ α τετ στο 17' έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Ασλάνι που σήμερα τα έκανε όλα για τον ΑΟ Μυκόνου είχε απειλήσει τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις μέχρι το 32΄όπου πέτυχε ένα μαγικό γκολ από εκτέλεση φάουλ περίπου 35 μέτρα μακριά από την εστία του Ξαγοράρη. Ο νεαρός άσσος έδωσε στην μπάλα μία περίεργη τροχιά στέλνοντας την στο δεξί παράθυρο της εστίας του Πανθηραϊκού, γράφοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου. Να σημειωθεί ότι στο 35΄ο Πανθηραϊκός έχασε τον Ματσιώτα που μέχρι εκείνη τι στιγμή είχε καλή παρουσία στον άξονα αλλά αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

Προσπάθεια

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να μπει και πάλι στο παιχνίδι φτάνοντας με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Πετάι, όμως κάπου εκεί μίλησε για ακόμη μία φορά η κλάση του Ορέστη Ασλάνι με τον βιρτουόζο παίκτη στο 47΄και στην 1η επίσκεψη στα καρέ του Πανθηραϊκού στο 2ο ημίχρονο να πιάνει ένα γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να νικά για 2η φορά τον Ξαγοράρη, κάνοντας το 2-0. Από εκείνο το σημείο ο Πανθηραϊκός αναγκάστηκε να βγει στην επίθεση για να κυνηγήσει το σκορ και το παιχνίδι άναψε για τα καλά. Στο 50' ο Σιγάλας εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα του Πανθηραϊκού και με ψηλοκρεμαστό πλασέ μείωσε σε 2-1.

Χώροι

Και εκεί που έδειχνε ότι ο Πανθηραϊκός μπορεί να μπει και πάλι στο παιχνίδι, ο ΑΟ Μυκόνου ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε τους χώρους δημιουργώντας ευκαιρίες στην εστία του Ξαγοράρη, με τον Τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού να ανατρέπει τον Χιλάι στο 61΄και τον διαιτητή Νεοκοσμίδη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Βερώνης που ανέλαβε την εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Μέχρι την λήξη του αγώνα οι Μυκονιάτες είχαν ακόμη 2-3 ευκαιρίες για να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Άψογοι

Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων, καθώς ο αγώνας έγινε μέσα σε ένα άκρως πολιτισμένο κλίμα χωρίς ίχνος διαμαρτυρίας και με την έννοια του fair play να διακατέχει απόλυτα και τους 22 ποδοσφαιριστές. Φυσικά αυτό οφείλεται στους δύο προπονητές, κυρίους Πούλο και Κρεμύδα, οι οποίοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα της πειθαρχίας. Άψογη και η διαιτησία του κ. Νεοκοσμίδη, που μαζί με τους βοηθούς Ρούσσο και Μαργαρίτη ήταν σχεδόν αλάνθαστοι.

Συνθέσεις

ΑΟ Μυκόνου ( Πούλος): Πετάι, Βερώνης, Αναστασίου, Νάζος, Ράγια, Βερώνης (68΄Τσάμης), Χιλάι, Κάνιουρας, Λυκούρης (68΄Δακτυλίδης), Ασλάνι (75΄ Επλέγια), Ντούρο (47 ΄ Μπομπάι).

Πανθηραϊκός (Κρεμμυδάς): Ξαγοράρης , Ζάνι , Ρενιέρης, Παγώνης, Βλαβιανός, Δρόσος, Σιγάλας, Κρεμμυδάς, Βράπι (60΄κοιλιακούδης), Ματσιώτας (32΄ λ.τ Ρινάκης), Βότσης (68΄ Κουρπέτης).

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ (Λήψη: Λαμπρινή Μάκαρη)

 

  • Πλέον απομένει η τυπική αναμέτρηση ΠΑΣ Νάξου – ΑΟ Μυκόνου που θα αναμένεται να έχει περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα και όπως φαίνεται μετά από συμφωνία των δύο ομάδων θα γίνει στη Νάξο το προσεχές Σαββατοκύριακο.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares