×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 534

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 01:14

Δύσκολα αλλά προκρίθηκε απέναντι στην Θύελλα

Στον ημιτελικό του του πρωταθλήματος πέρασε πλέον και μαθηματικά ο Πανναξιακός μετά την νίκη με 1-0 επί της Θύελλας στον αγώνα που έγινε απόψε στο ΔΑΚ για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για τον 1ο όμιλο.

Ο Πανναξιακός που είχε την υπεροχή στον αγώνα και ήθελε μόνο νίκη βρήκε απέναντι του μια ψυχωμένη και καλά αμυντικά στημένη Θύελλα, που δεν τον άφησε να την απειλήσει, με το γκολ του Ευριώτη στο 68' να κρίνει τελικά την συνάντηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η απόδοση των δύο ομάδων κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, αφού ο δυνατός αέρας και το κρύο δεν ήταν σύμμαχοι για να δούμε ωραίο θέαμα.

Στο 1ο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές χωρίς να σημειωθεί πάντως η μεγάλη φάση που θα μπορούσε να φέρει κάποιο τέρμα.

Ηείσοδος του Γαλάνη στο 55' έδωσε στην επανάληψη την πλήρη υπεροχή στον Πανναξιακό με τον μέσο των Ναξιωτών να δίνει λύσεις στην ανάπτυξη της ομάδας του και μετά από μία πολιορκία στην άμυνα της Θύελλας να έρχεται και το γκολ του Ευριπιώτη με κεφαλιά για να δώσει το χρυσό τρίποντο στους γηπεδούχους.

Πλέον αυτό που απομένει για την ομάδα του Γιώργου Προμπονά είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Πανθηραϊκό, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει τον πρωτοπόρο του ομίλου και τα ζευγάρια που θα σχηματιστούν στους δύο ημιτελικούς.

Όσον αφορά την Θύελλα της απομένει το εξ αναβολής κτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Πάρου και το εντός με την Παριανή ομάδα.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ζαράνης, Αρμακόλας και Νεοκοσμίδης.

Πανναξιακός (Προμπονάς Γ.), Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Λεγάκης, Λίκα (75΄Ντάσιος ) , Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Σέμε, Κωτσαρής (55΄ Γαλάνης) , Κούτρος, Κατσούδας (89΄Παπανικολάου) .

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Καουσλάρι, Μπρίτσα, Μπαλιάκας, Νικολάου, Γιαννόπουλος, Βουλγαράκης, Λυγνός, Αρβανίτης, Φύτρος, Βλαβιανός

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares