×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 534

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 23:45

Σφράγισε εντυπωσιακά το εισιτήριο

Την συμμετοχή του στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος εξασφάλισε ο Πανθηραϊκός, ο οποίος επικράτησε του Α.Ο Πάρου με 7-1, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή.

Κυρίαρχος από την αρχή

Η ομάδα της Σαντορίνης μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και ουσιαστικά κατάφερε από πολύ νωρίς να εξασφαλίσει τη νίκη. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, ο Κελίδης βάζει την κόντρα στον τερματοφύλακα του Α.Ο Πάρου Τετάου με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 3ο λεπτό, ο Κοζανίδης με εξαιρετική πάσα βρίσκει τον Ζώνα ο οποίος σημειώνει το 2-0. Στο 15΄ ο Πανθηραϊκός φτάνει στην επίτευξη και τρίτου τέρματος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοζανίδη. Στο 22' είναι σειρά του Κωλέτση να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ καθώς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημειώνει το 4-0. Στο 24' ο Ζώνας με εντυπωσιακό σουτ διαμορφώνει το 5-0. Ο Α.Ο Πάρου κατάφερε να μειώσει στο 32ο λεπτό, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γιουρτζίδη. Το 5-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Αρκετές φάσεις και στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μην είδαμε τόσο πολλά γκολ όσο στο πρώτο, ωστόσο και οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Για τον Α.Ο Πάρου, κορυφαία στιγμή ήταν ένα μακρινό, δυνατό σουτ από τον Γιουρτζίδη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ντράλο. Από την άλλη πλευρά, ο Πανθηραϊκός που είχε επίσης κάποιες καλές ευκαιρίες, κατάφερε στο 62' να σκοράρει με τον Κελίδη να πλασάρει εύστοχα μέσα από την περιοχή, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 6-1. Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε στο 80' ο Κοζανίδης με πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ. 

"Ευχαριστώ" σε κόσμο

Με ανακοίνωσή του ο Πανθηραϊκός ευχαρίστησε τον κόσμο που για μια ακόμη αγωνιστική βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικότερες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πανθηραϊκός Α.Ο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους της ομάδας που για ακόμη ένα παιχνίδι και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες έδωσαν δυναμικό παρών στο γήπεδο στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας".

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική, ο Πανθηραϊκός ταξιδεύει στη Νάξο για την αναμέτρηση με τον Πανναξιακό, ενώ ο Α.Ο Πάρου υποδέχεται τη Θύελλα Καμαρίου, αφού πρώτα επισκεφθεί μεσοβδόμαδα και πάλι το νησί της Σαντορίνης, για την εξ' αναβολής 3η αγωνιστική.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Αρμακολας, με βοηθούς τους κ. Ζαράνη και κ. Ζώρζο.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Ντράλο, Βαζαίος (72' Παγώνης), Παναγιωτίδης, Πέκα, Κολιούσης (46' Νομικός), Κωνσταντίνου, Κελίδης, Μηνδρινός (60' Lluka), Κωλέτσης, Κοζανίδης, Ζώνας

Αναπληρωματικοί: Νομικός, Λύκος, Lluka, Λυγνός, Βλαβιανός, Παγώνης, Ματσιώτας

Α.Ο Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Τετάου, Κρουσταλλάκης, Σταθερός (60' Νίκας Κ.), Πρίφτη, Βουσούλας (Νίκας Α.), Τσαντουλής, Παντελαίος, Αρκουλής, Γιουρτζίδης, Δαφερέρας, Κληρονόμος

Αναπληρωματικοί: Νίκας Κ., Νίκας Α., Λουκής

PANTHRIRAIKOS-AO PAROY

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares