×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 534

Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 02:32

Στο χέρι του η πρωτιά

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες στο ΔΑΚ Νάξου ο Καρτεράδος κατάφερε να πάρει το τρίποντο κερδίζοντας με 1-3 τον ΠΑΣ Νάξου και πλέον η ομάδα της Σαντορίνης με νίκη μέσα στη Σαντορίνη κόντρα στο Φιλώτι στην τελευταία αγωνιστική θα είναι η ομάδα που θα εξασφαλήσει την συμμετοχή της στην Α’ κατηγορία.

Στο αγωνιστικό μέρος και το πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες, χωρίς πολλές προσπάθειες και έμειναν στο 0-0.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν φουριόζες, με τον Βαρμάζη στο 50 ΄ να κάνει το 0-1 για το Καρτεράδο .

Ο ΠΑΣ απάντησε στο 72’ με τον Κουφόπουλο, αλλά πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανυγιρισμοί των παικτών της ομάδας της Νάξου και συγκεκριμένα στο 78΄ο Σελιστάι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Καρτεράδο, για να έρθει στο 82΄ ακόμη ένα τέρμα από τον Αγκαράι που διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τον Καρτεράδο.

Διαιτητική τριάδα ήτα οι: Φαν Άακεν, Κολυμπίρης και Νεοκοσμίδης.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης Π.) Χύκα Φ., Μανιός Ε., Ματάκιας Τ., Πιτταράς Α., Μοσχονάς Γ., Ξενάκης Μ., (83΄ Κατεινάς ) Καρούσης Σ ., Κουφόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Ε., Βερύκοκκος Γ., (70 Μαράκης) Σκιαδάς Δ.

Καρτεράδος ( Τζούρος Ε.) Κουρδελάκης Α., Βαρμόζης Μ., Ζερβάκης Ε., Χοχάι Β.(45΄ Φύτρος) Νομικός Γ., Νομικός Α., Βαζαίος Ν.(75΄Πολυζόπουλος) Αγκαράι Κ., Μπινιέρης Ν., Σελιστάι Μ., Τζούρος Α.( 45΄ Κλουβάτος)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares