×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 534

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 18:22

Εύκολα απέναντι στον αποδεκατισμένο ΠΑΣ Νάξου

Ένα εύκολο πρωινό είχε σήμερα η ομάδα του Φιλωτίου στο ΔΑΚ Νάξου, όπου επικράτησε με το ευρύ 0-8 του αποδεκατισμένου ΠΑΣ Νάξου σημειώνοντας την 2η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την φάση των μπαράζ παραμονής στην Α΄Κατηγορία Κυκλάδων.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΣημείο αναφοράς του αγώνα η παράταξη του ΠΑΣ Νάξου με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η Νέοι του Συλλόγου που η πλειοψηφία τους απαρτίζει το ανδρικό τμήμα είχαν να βγάλουν εις πέρας την δύσκολη αποστολή του μπαράζ με τον Πανθηραϊκό στη Μύκονο και συνεπώς δεν υπήρχαν παίκτες να καλύψουν το κενό τους. Ουσιαστικά ο ΠΑΣ Νάξου σεβόμενος τον ορισμό της Ένωσης πήρε μέρος στο παιχνίδι για την τιμή των όπλων.

Τα γκολ

Όπως ήταν φυσικό το έργο για το Φιλώτι ήταν εύκολο και από την αρχή ήταν το αφεντικό του αγώνα. Η ομάδα του Δημήτρη Παλάζη άνοιξε το σκορ στο 14’ με αυτογκόλ του Πιτταρά, ο οποίος προσπαθόντας να ανακόψει πλάγια σέντρα – σουτ του Κοττάκη έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα του Χίκα.

Στο 19΄ ο Σταματίου θα δώσει μια πολύ ωραία πάσα στον Κοττάκη και εκείνος θα κάνει το 0-2 .PAPADOPOULOS

Ο Μανωλάς στο 27' έπειτα από μια ωραία ασίστ του Τζώρτζη θα κάνει το 0-3 και δύο (2) λεπτά αργότερα ο Κοττάκης θα ανταποδώσει την ασίστ στον Σταματίου και ο φορ του Φιλωτίου θα κάνει το 0-4, για να έρθει ένα σουτ του Σταματίου στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης που διαμόρφωσε το 0-5 του 1ου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το φιλώτι συνέχισε να υπερτερεί και στο 68΄ ο Κοττάκης έπειτα από όμορφη ασίστ του Τζώρτζη θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και θα γράψει το 0-6. Ο δημιουργός Γιάννης Τζώρτζης στο 76΄ λεπτό έγινε εκτελεστής σημειώνοντας το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης με ένα πολύ ωραίο σουτ - λόμπα έξω από την περιοχή που ''κρέμασε'' τον τερματοφύλακα του Πας Νάξου . Στο 83΄ ο Σταματίου έπειτα από ακόμη μία έξοχη ασίστ του Τζώρτζη θα κάνει το χατ τρικ και το 0-8 που ήταν και τελικό σκορ!

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Φαν Άακεν, Νεοκοσμίδης και Ρούσσος.

Α.Μ.Σ Φιλωτίου (Παλάζης Δ.): Ανυφαντάκης Μ., Δεγαίτας Γ., Κατσουρός Φ., Βιλσόν Σ.(65΄Ζαλώνης), Κοττάκης Μ., Ζούλης Γ. (λ.τ 20 Πολυκρέτης Σ), Σταματίου Ι., Τζώρτζης Ι., Πράσινος Ι. (65΄ Νομικός), Στρατούρης Ν., Μανωλάς Ν.

ΠΑΣ Νάξου (Σιδερής Π.): Χύκα Φ., Παπαδόπουλος Β., Πιτταράς Α., Μοσχονάς Γ., Μανιός Μ., Ζάκο Α., Κουφόπουλος Δ., Βαγενάς Κ., Χαριτίδης Γ., Σιδερής Π.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares