Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 22:09

Τέλος ο Μανθόπουλος, Βαρθαλίτης ο εκλεκτός

Δύο μήνες και τέσσερις ημέρες διήρκησε η συνεργασία του ΑΟ Σύρου με τον Μιχάλη Μανθόπουλο, καθώς εδώ και λίγα λεπτά, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ο προπονητής που ανέλαβε το χτίσιμο της Συριανής ομάδας αποτελεί οριστικά παρελθόν από αυτή με τον Μάκη Βαρθαλίτη να είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του.

Το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειχνε η ομάδα της Σύρου κατά τη διάρκεια των φιλικών, η έλλειψη πειθαρχίας που υπήρχε στην ομάδα ήταν οι λόγοι για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με το διαζύγιο πάντως να αποτελεί και ρεκόρ κατά κάποιο τρόπο, αφού στο πρόσφατο παρελθόν των Κυκλάδων δεν υπάρχει καταγεγραμμένη η αντικατάσταση προπονητή πριν καν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ουσιαστικά ο Μιχάλης Μανθόπουλος είναι ένας πολύ έμπειρος και καλός προπονητής που όμως παρά την συστηματική δουλειά δεν μπόρεσε να εμφυτεύσει στον ΑΟ Σύρου την δική του φιλοσοφία και χημεία που είναι δύο συστατικά απαραίτητα για τη συνέχεια.

Τώρα όσον αφορά την επιλογή της διοίκησης για τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Μανθόπουλου αυτή εκτός απροόπτου θα είναι ο πρώην βοηθός του Γιώργου Ρούσσου στον Αίαντα Μάκης Βαρθαλίτης.

Η διοίκηση του ΑΟ Σύρου αποφάσισε να δώσει το βάπτισμα του πυρός στον Μάκη Βαρθαλίτη, αφού ο ίδιος μπορεί αν έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής της ομάδας στο παρελθόν και βοηθός προπονητή στον Αίαντα, αλλά γι αυτόν θα είναι η 1η φορά που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τις τύχες μίας ομάδας και δη με το βάρος της φανέλας όπως είναι αυτή του ΑΟ Σύρου.

Η επιλογή του Μάκη είναι ένα στοίχημα για τον Πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Γιώργο Φώσκολο και την διοίκηση της ομάδας, καθώς αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν ο εν λόγω προπονητής έχει εκτίσει βαριά τιμωρία που του είχε επιβληθεί από την ΕΠΣ Κυκλάδων και αφορούσε βιαιοπραγία κατά δημοσιογράφου του site μας.

Ελπίζουμε όλα αυτά να ανήκουν στο παρελθόν και η από εδώ και στο εξής συμπεριφορά του κ. Βαρθαλίτη να είναι η πρέπουσα ώστε να έχει την νομιμοποίηση της ύπαρξης του εντός του ποδοσφαιρικού στερεώματος των Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου
Ο Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει ότι μετά από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Μανθόπουλο, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην προετοιμασία της ομάδας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η διακοπή της συνεργασίας έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα και από τις δυο πλευρές. Ο Α.Ο. Σύρου βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου τεχνικού καθώς στόχος είναι ο προπονητής που θα αναλάβει, να καθίσει στον πάγκο της ομάδας από το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι με τον Πάγο την Κυριακή, για τον θεσμό του κυπέλλου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares