Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 20:36

Με τέσσερα νέα πρόσωπα ο ΠΑΣ Νάξου

Στην ολοκλήρωση τεσσάρων στοχευμενων μεταγραφών κινήσεων προχώρησε ο ΠΑΣ κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η διοίκηση του Ναξιακού σωματίου θέλοντας να συντηρήσει το πειθαρχημένο σύνολο και το καλό κλίμα, που είχαν ως συνέπεια την βράβευση από την ΕΠΣ Κυκλάδων με το κυπέλλου ήθους κατά την περσινή περίοδο, προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων παικτών που ταιριάζουν άριστα στην φιλοσοφία της.

VAGENASΒαγενάς

Η 1η επιλογή ήταν του αμυντικού μέσου Κώστα Βαγενά από την Αναγέννηση, ο οποίος με την παρουσία του στην πρώην του ομάδα είχε πείσει όλους, τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία, όσο και για το ήθος που τον διακρίνει.

Ο Βαγενάς είναι 30 ετών και από ομάδες της Νάξου έχει αγωνιστεί μόνο στην Αναγέννηση. Προηγούμενες ομάδες του έμπειρου παίκτη είναι οι: Κυανή Διδυμότειχου, Αο Βουλιαγμένης, ΑΟ Ριγανά Αγρινίου και Κένταυρος Αγρινίου. Όσο για τους λόγους που αποφάσισε να πει το ναι στην ομάδα του ΠΑΣ Νάξου, ο ίδιος είπε: «Είναι μία ομάδα με πολύ καλή οργάνωση που διαθέτει μία πολύ φιλόδοξη διοήκηση. Για μένα αυτό αρκεί για να μου δώσει ένα κίνητρο να παίξω μερικά ακόμη χρόνια καλό ποδόσφαιρο».

Χαριτίδης

Η έκπληξη στα μεταγραφικά από τον ΑΠΣ Νάξου ήταν του πολύ έμπειρου τερματοφύλακα Γιώργου Χαριτίδη, ο οποίος διαθέτει παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα βοηθήσει στα παιχνίδια που θα κριθεί απαραίτητο, ενώ ο ρόλος του θα είναι περισσότερο να προπονεί και να εκπαιδεύει τους τερματοφύλακες του ΠΑΣ Νάξου. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν είναι πολλές, ενώ έχει υπάρξει συμπαίκτης με τους γνωστούς σε όλους μας Ιάκωβο Σταματίου (ΑΕ Περάματος) και Αστέριου Θέμελη (Χαλκηδόνα). Αναλυτικά η καριέρα του: Δόξα Πειραιά, Χαλκηδόνα (Γ΄& Β΄Εθνική), Ένωση Ασπροπύργου, ΑΕ Περάματος, Οδηγήτρια, Δόξα Πειραιά, Σπίθα Νικαίας.

Σπάης – Φλεριανός

Οι άλλοι δύο που συμπληρώνουν την τετράδα των μεταγραφών προέρχονται από ομάδες της Νάξου. Ο επιθετικός Νίκος Σπάης, που άνηκε στον Αστέρα Τραγαίας είανι πλέον παίκτης του ΠΑΣ, όπως και ο Αμυντικός Γιάννης Φλεριανός, που πέρυσι άνηκε στον Πανναξιακό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares