Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 16:07

Ντεμπούταραν ΠΑΣ Τήνου και Ανδριακός

Ένα χρήσιμο φιλικό τεστ για τις δύο νέες ομάδες του 1ο ομίλου έγινε την Κυριακή στο γήπεδο της Στενής της Τήνου.

Ο ΠΑΣ Τήνου υποδέχτηκε τον Ανδριακό, σε ένα ματς, που έδωσε χρήσιμα συμπεράσματα στους προπονητές κ. Σουράνη και Μπενά, οι οποίοι έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο του χτισίματος σε δύο ομάδες που ουσιαστικά ξεκινάνε από το "0", καθώς ως γνωστών ο ΠΑΣ Τήνου κατεβαίνει για 1η φορά στο πρωτάθλημα και είναι το αποτέλεσμα της συνένωσης ΑΟ Τήνου και Στενής, ενώ ο Ανδριακός μετά από έναν χρόνο απουσίας του επιστρέφει με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του.

Ρυθμιστές

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον 1ο όμιλο όπου θα συμμετάσχουν, καθώς διαθέτουν πληθώρα παικτών που έχουν εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα είναι σε όλους γνωστό ότι τα δύο νησιά έχουν παραδοσιακά καλές ομάδες και με τις κινήσεις που έχουν κάνει φέτος, στον διοικητικό και αγωνιστικό τομέα θα μπορέσουν κάλλιστα να παίξουν τον ρόλο ρυθμιστή στο πρωτάθλημα, ενώ θεωρούνται από τις ομάδες που δικαιούνται να κρυφοκοιτάζουν την μία από τις δύο θέσεις που θα οδηγήσει στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Ζαννάκης

Στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Βαγγέλη στον Ανδριακό, ο οποίος μετά από απουσία τριών χρόνων σε μεγαλύτερες κατηγορίες φόρεσε και πάλι την φανέλα των "Εφοπλιστών". Ο έμπειρος παίκτης μάλιστα ήταν αυτός που σκόραρε 2 φορές για τον Ανδριακό, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Κριτή που διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Σκόρερ

Στα αγωνιστικά τώρα ΠΑΣ Τήνου και Ανδριακός είχαν από ένα καλό ημίχρονο με το τελικό 4-4 (2-1 ημίχρονο) να κρίνεται μόνο ως μέρος του όλου διαδικαστικού, αφού όπως έχουμε ξαναπεί αυτά τα παιχνίδια προσφέρονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Για την ιστορία οι σκόρερ του τελικού 4-4 ήταν οι εξής: 1-0 Αυτογκόλ, 1-1 Έρντι, 1-2 Ζαννάκης Β., 2-2 Ξενόπουλος, 2-3 Ζανάκης Β., 3-3 Ζαλώνης Γ., 4-3 Ορφανός, 4-4 Κριτής

Συνθέσεις

ΠΑΣ Τήνου (Σουράνης): Φωσκολος Ν., Δελωτης, Δελατολας, Φωσκολος Ν., Κελαδιτης, Ναζος, Φωσκολος Ι., Γιαννησόπουλος, Ζαλωνης, Ξενοπουλος, Ζαλώνης Γ.

Έπαιξαν επίσης οι: Αρμακολας, Ζαλωνης Μ., Βίδος , Ζαλώνης Ν., Λειβαδαρης, Βιδαλης Α., Αργυροπουλος, Γιαννιτσης, Μυκονιατης, Ορφανος, Δαρμης.

Ανδριακός (Μπενάς): Πατσαβός, Κλίνης, Χαλάς, Ψαριανός, Τζορντανίδης, Κριτής, Έρντι, Γλυνός Α., Θεοδωράκης, Γρυμάνης, Ζαννάκης Γ.

Έπαιξαν επίσης οι: Ζαννάκης Β., Γλυνός Μ., Γαρύφαλος, Μπάβας, Ζουμής

PAS THNOY-ANDRIAKOS FILIKO 2014 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares