Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 00:39

Παχατουρίδης: Στόχος το χτίσιμο νέας ομάδας

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΑΟ Μυκόνου με την χθεσινή του εμφάνιση, στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Σύρου, τον οποίο και νίκησε εύκολα 3-0.

Ο προπονητής της ομάδας Θεόφιλος Παχατουρίδης έδειξε το πλάνο που θα κινηθεί η ομάδα, χρησιμοποιώντας ένα μίγμα με παιδιά από τις ακαδημίες και παίκτες που έχουν μεταγραφεί λόγω της μόνιμης παραμονής τους στο νησί.

Άλλωστε το πλάνο της ομάδας έχει προαναγγελθεί προ καιρού από τον Πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά, ο οποίος sε δηλώσεις του στο S.C. είχε τονίσει την στροφή του ΑΟ Μυκόνου στις ακαδημίες με στόχο να αναδειχτούν παίκτες από τα σπλάχνα του.

Τώρα όσον αφορά το χθεσινό φιλικό, παρά την άνετη νίκη της ομάδας του ο κ. Παχατουρίδης φάνηκε συγκρατημένος λέγοντας: «Για εμάς ήταν απλά μία καλή προπόνηση. Δεν θεωρώ το παιχνίδι αυτό ότι σημαίνει κάτι, αφού υπάρχουν ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, αν αναλογιστή κάποιος ότι ακόμη βρισκόμαστε στα μέσα της προετοιμασίας».

Τώρα όσον αφορά τους φετινούς στόχους του ΑΟ Μυκόνου, ο κ. Παχατουρίδης ήταν ξεκάθαρος: «Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος. Στόχος μας με πλάνο διετίας είναι να δουλέψουμε με τα δικά μας παιδιά, που θα τους δώσουμε τις ευκαιρίες να αναδειχθούν στην ομάδα μας, πράγμα που είμαι αισιόδοξος ότι τελικά θα πετύχει, αφού υπάρχουν αρκετά παιδιά που διαθέτουν ταλέντο».

Για τον χθεσινό αντίπαλο της ομάδας του τον ΑΟ Σύρου ο κ. Παχατουρίδης τόνισε: «Ο ΑΟ Σύρου είναι και αυτός ανέτοιμος όπως είμαστε εμείς. Νομίζω ότι όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα φανεί πολύ καλύτερος και βελτιωμένος».

Στο τέλος της συζήτησης ρωτήσαμε τον έμπειρο κόουτς την γνώμη του για την μορφή του νέου πρωταθλήματος: «Είναι πολύ καλή η σκέψη… η ΕΠΣ έδειξε ότι έχει καλή διάθεση ώστε να γίνει κάτι καλό. Φυσικά η νέα μορφή του πρωταθλήματος απαιτεί να υπάρξουν και οι κατάλληλες θαλάσσιες συγκοινωνίες ώστε να είναι εφικτό να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares