Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 22:51

Για ακόμη μία χρονιά Πανναξιακός ο "Κάρου"

Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα του Πανναξιακού ο Γιώργος Καρούσης, καθώς μετά από συζητήσεις με την διοίκηση είπε το ναι και θα παραμείνει ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα της Νάξου.

KAROYSIS FANELA AGG-NTASΟ Ναξιώτης ποδοσφαιριστής με την μεγάλη καριέρα σε ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών (Απόλλωνα Αθηνών, Αγία Παρασκευή και Άγιαξ Ταύρου ) έχει ταυτιστεί πλέον με την ομάδα της Νάξου, όπου ο χαρακτήρας του και οι παικτική του αξία τον έχουν κατατάξει μέσα στα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, ενώ είναι και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το 2011 με την άνοδο του Πανναξιακού στην Δ΄Εθνική ο παίκτης ήταν η 1η επιλογή της διοίκησης και του τότε προπονητή Δημήτρη Σκούνα.

Ο Καρούσης επιστρέφει μετά την άτυχη στιγμή που είχε με τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Πανναξιακός ΑΕΚ που έγινε στο ΔΑΚ Νάξου στις 26 Ιανουαρίου 2014.

Με την ανακοίνωση του Γιώργου Καρούση ο Πανναξιακός κλείνει για φέτος τις μεταγραφές του έχοντας στο ρόστερ του 26 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που δουλεύουν καθημερινά σε διπλές προπονήσεις.

KAROYSIS ME AEK

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares