Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 20:28

Ευχαριστώ τον Πανναξιακό, ένιωσα παιδί του νησιού

Μπορεί ο Χρήστος Αριανούτσος να υπέγραψε συμβόλαιο στην Football League και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, όμως με μία ανακοίνωση του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστεί τον Πανναξιακό, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον ακέραιο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα που διαθέτει.

ARIANOUTSOS FASH ME PROOΟ Παριανός ποδοσφαιριστής ήταν από τους κορυφαίους και πιο μαχητικούς παίκτες του Πανναξιακού στην πορεία του στην Δ΄και Γ΄Εθνική, πράγμα που τον έκανε ένα από τους αγαπημένους της εξέδρας. Λίγο πριν αποχωρήσει από την ομάδα μερίδα αγανακτισμένων από την πορεία της ομάδας οπαδών αδίκως είχαν καταφερθεί εναντίον του, πράγμα που όμως δεν εμπόδισε τον επαγγελματία Χρήστο να αναγνωρίσει τα όσα του πρόσφερε ο Πανναξιακός.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο παίκτης

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Πανναξιακού γι αυτά τα 2 χρόνια που πέρασα στη Νάξο και αυτά που μου δίδαξε.... Υπήρξαν δυσκολίες, αλλά δεν γίνεται να είναι όλα σε τέλειο επίπεδο. Φεύγω σαν φίλος από την ομάδα… έμαθα πολλά αυτά τα 2 χρόνια και αν και παρεξηγήθηκα στο τέλος δεν έφταιξα μόνο εγώ, αυτοί που ξέρουν πραγματικά την αλήθεια γνωρίζουν τι λέω... Τέλος εύχομαι καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στην ομάδα με παιδιά από το νησί γιατί αισθάνθηκα και εγώ παιδί του νησιού».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares