Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 16:00

Μπενάς ο Κόουτς των "Εφοπλιστών"

Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Κορθίου Ιάκωβος Μπενάς θα είναι τελικά αυτός που θα ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας του Ανδριακού για τη νέα χρονιά, όπου η ομάδα της Άνδρου επανέρχεται στο πρωτάθλημα τον Κυκλάδων με νέα διοίκηση και πολλές προσδοκίες.

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες η διοίκηση της ομάδας εξέταζε 2 περιπτώσεις προπονητών, καταλήγοντας τελικά στον Ιάκωβο Μπενά, ο οποίος τα προηγούμενα 5 χρόνια προπονούσε τις Ακαδημίες και την Ανδρική ομάδα του Αστέρα Κορθίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος κόουτς έχει διατελέσει επίσης προπονητής για 8 χρόνια στον Γκυζιακό, όπου είχε ανδρωθεί και ποδοσφαιρικά.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την συνεργασία του με την εξής λυτή ανακοίνωση: "Ο Ανδριακός Όμιλος Φιλάθλων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ιάκωβο Μπενά ως προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου"».

Νέα αρχή

Για νέα αφετηρία και νέο ξεκίνημα με την συμβολή μίας νέας και άξιας διοίκησης μίλησε στο SportCycladesο Ιάκωβος Μπενάς: «Η όρεξη και ο τρόπος που δουλεύει η νέα διοίκηση ήταν ένας από τους βασικούς που αποφάσισα να συνεργαστώ με τον Ανδριακό. Βλέπω νέους ανθρώπους που έχουν άλλο τρόπο σκέψης σχετικά με το ποδόσφαιρο και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς είναι η πρώτη φορά που το συναντώ στην Άνδρο».

Σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο και την έναρξη της προετοιμασίας ο προπονητής των "Εφοπλιστών" τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα νεανικό σύνολο με παίκτες που θα έρθουν από τον Αστέρα Κορθίου και το ήδη υπάρχων αξιόλογο υλικό που διαθέτουμε. Η προετοιμασία μας θα ξεκινήσει περίπου στις 20 Αυγούστου, όπου θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα έχει ως κύριο στόχο να είναι υγιής σε όλους τους τομείς και όσοι ασχολούνται με αυτήν να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares