Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 13:30

Προς αναζήτηση προπονητή η Θύελλα

Παρόλο την τουριστική περίοδο που είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο νησί της Σαντορίνης η νεοεκλεγείσα διοίκηση τη Θύελλας Καμαρίου έχει σηκώσει τα μανίκια σχεδιάζοντας τη νέα χρονιά της ομάδας.

Το № 1 ζήτημα που απασχολεί τους ιθύνοντες της διοίκησης είναι το θέμα προπονητή, καθώς όπως είχαμε αναφέρει σ ο Αντώνης Καντζέλης, λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων του α προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Έτσι προς αυτήν την κατεύθυνση ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας του Καμαρίου βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με προπονητές προκειμένου να καταλήξουν σε αυτόν που τελικά θα αναλάβει και θα οδηγήσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υποψήφιοι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Θύελλας είναι τέσσερις (4) με τους δύο από αυτούς να προέρχονται εκτός του νησιού της Σαντορίνης.

Το σίγουρο είναι ότι όποια και απόφαση να παρθεί αυτή θα είναι στο άμεσα επόμενο διάστημα, καθώς μετά από την πρόσληψη προπονητή, σειρά θα πάρουν οι διαδικασίες που θα έχουν να κάνουν με τον σχηματισμό του ρόστερ, όπου και σε αυτόν τον τομέα ήδη υπάρχουν οι πρώτες επαφές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares