Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 23:20

Όλα έτοιμα για την συνάντηση των φουσκωτών

Όλα έτοιμα στην Σύρο για την υποδοχή της 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φουσκοτών Σκαφών, καθώς σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελική πρόβα.

Η συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών (Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.), ενώ έχει την πλήρη υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεοσύστατος Ο.Φ.Τ.Σ.Σ. ο οποίος ιδρύθηκε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2013 κατάφερε από τα πρώτα του βήματα να φέρει στο νησί μία μεγάλη διοργάνωση.

Η φετινή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20 έως 22 Ιουνίου 2014, όπου αναμένεται μεγάλος αριθμός σκαφών και πληρωμάτων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 9ης Πανελληνίας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών

Παρασκευή 20/06/2014
Από τις 09.00 π.μ. Προσέλευση σκαφών στο λιμάνι της Σύρου
21.00 μ.μ. Μουσική βραδιά στο Φοίνικα (συνδιοργανωτής Σύλλογος Επαγγελματιών Φοίνικα)
Σάββατο 21/06/2014
10.00 π.μ. Αναχώρηση με τα σκάφη από το λιμάνι της Ερμούπολης με προορισμό το εκκλησάκι του Άγιου Στέφανου στο Γαλησσά, όπου θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων, αμέσως μετά αναχώρηση για το νησί Γυάρος, για ξενάγηση στα ιστορικά της κτίρια.
Παράλληλα, για όσους δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν το παραπάνω πρόγραμμα θα υπάρχει και εναλλακτική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης.
17,00 Συγκέντρωση όλων των σκαφών που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση εκτός λιμένα ώστε να πραγματοποιηθεί επίσημη είσοδος όλων των σκαφών των ομίλων, της 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών. Μετά την πρόσδεση των σκαφών. θα ακολουθήσει επίσημο καλωσόρισμα από τις αρχές του τόπου καθώς και κέρασμα των φιλοξενουμένων μας με μπουφέ παραδοσιακών προϊόντων.
21.30 μ.μ. Παραδοσιακό μουσικό γλέντι στον «ταρσανά» και απονομή αναμνηστικών 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών.
Κυριακή 22/6/2014
09.00 Συνάντηση Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. με εκπροσώπους όλων των ομίλων στο εντευκτήριο του Ο.Φ.Τ.Σ.ΣΥΡΟΥ.
10.00 π.μ. Επίδειξη «Επιχείρηση Λιμενικού Σώματος» καθώς και επίδειξη «flying board» στο κεντρικό λιμάνι της σύρου.
Παράλληλα των εκδηλώσεων θα πραγματοποιούνται και ξεναγήσεις στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης.
15.00 μ.μ. Αποχαιρετιστήριο BeachParty στη περιοχή Βαπόρια στο καφέ μπαρ Αστέρια.

Κατά την διάρκεια της πανελληνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών.
1. θα υπάρχει μονάδα αιμοδοσίας για όσους εθελοντές θέλουν να δώσουν αίμα.
2. Ηδη στήν Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ έχουν σταλεί οι ανάγκες της «ΣΤΕΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΗΒΩΝ ΣΥΡΟΥ», ώστε να ενημερωθούν όλοι οι όμιλοι για αυτές και να καλυφθούν.

Το ιστορικό των διοργανώσεων

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, πραγματοποιήθηκε το 2006 στη Μήλο, με διοργανωτή την Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «Ναυτίλος».

Η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, πραγματοποιήθηκε το 2007 στην Πάρο, την οποία διοργάνωσε ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών.

Η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, πραγματοποιήθηκε το 2008 στη Σύρο, με διοργανωτή τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος (Ο.Φ.Σ.Ε.).

Η 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, πραγματοποιήθηκε το 2009 στη Νάξο, από την Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων.

Η 5η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, πραγματοποιήθηκε το 2010 στη Χίο, από τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Χίου.

Η 6η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, πραγματοποιήθηκε το 2011 στην Κω, από τον Όμιλο Υποβρυχίου Ψαρέματος και Φουσκωτών Σκαφών Κω «Τρίτωνες».

Η 7η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, πραγματοποιήθηκε το 2012 στη Σάμο, από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου.

Η 8η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, πραγματοποιήθηκε το 2013 στην Αντίπαρο, από την Ελληνική Ομοσπονδία Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών (Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.).

 Πλάνο πρόσδεσης – σειράς και τρόπου εισόδου Φουσκωτών ανά όμιλο

Αγαπητοί φίλοι των ομίλων Πανελλαδικά

Όπως γνωρίζετε ένα από τα θέματα που λάβαμε σοβαρά υπόψη για την σωστή διεξαγωγή της 9ης Πανελλήνιας, ήταν και η ασφαλής και σωστή πρόσδεση των φουσκωτών στο λιμάνι της Ερμούπολης

Ήδη έχουμε ρίξει μπλόκια και αλυσίδες και παραμονές θα δέσουμε στα μπλόκια καλαδούρια με σχοινιά, προκειμένου να μην χρειαστεί να ρίξει κανένα φουσκωτό άγκυρα.

Βάσει των δηλώσεων συμμετοχής που έστειλε ο κάθε όμιλος έχουμε οριοθετήσει το χώρο στο λιμάνι που θα δέσουν τα φουσκωτά.

Θα έχουμε τοποθετήσει στην προβλήτα εμφανή νούμερα και κάθε όμιλος θα δένει ανάμεσα στα νούμερα, βάσει της κατάστασης. Η αρίθμηση ξεκινά όπως μπαίνετε στο λιμάνι από αριστερά προς το Τελωνείο

Πλάνο πρόσδεσης ανά όμιλο

Αρίθμηση προβλήτας

Όμιλος

1 εως 2

Ο.Φ.Τ.Σ.Συρου

2 έως 3

ΟΦΣΕ

3 έως 4

ΙΑΣΩΝ

4 έως 5

Π.Ο.Φ.Σ. (Πατραϊκός)

5 εως 6

Μ.Ο.Φ.Σ. (Μακεδονικός)

6 έως 7

ΝΑΥΤΙΛΟΣ

7 έως 8

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ

8 έως 9

Ν.Α.Ο.Κ (Σάμος)

9 έω 10

Ο.Φ.Σ.Α (Αλεξανδρούπολη)

10 έως 11

Λ.Φ.Σ.Χ (Χανιά)

11 εως 12

Ο.Φ.Σ.Λ. (Λέσβος)

12 εως 13

Ο.Φ.Σ.Χ. (Χίος)

13 έως 14

ΛΕΡΙΑΚΟΣ

14 έως 15

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (Μαγνησία)

15 έως 16

ΕΥΒΟΙΚΟΣ

16 έως 17

Sea Hawks

17 έως 18

Ομάδα Αιγαίου

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares