Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 19:07

Πρωταθλητής το ΓΕΛ Μυκόνου

Κυρίαρχο στις Κυκλάδες το ΓΕΛ Μυκόνου, που χθες στη Νάξο, έδωσε το παρών για 3η συνεχόμενη χρονιά σε τελικό ποδοσφαίρου σχολικού πρωταθλήματος, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων, επικρατώντας με 2-1 επί του ΓΕΛ Νάουσας Πάρου.

Το ΓΕΛ Μυκόνου ήταν καλύτερο και ειδικά στο 2ο μέρος είχε την ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ. Οι Μυκονιάτες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Κυπριτίδης με ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα έκανε το 1-0.

Το ΓΕΛ Νάουσας στο 1ο εικοσάλεπτο είχε κοντρολάρει τον ρυθμό του αγώνα και κατάφερε να βρει άμεση απάντηση στο γκολ του Κυπριτίδη, όταν στο 1ο λεπτό Τσιγώνιας πάσαρε στον αρχηγό της ομάδας Κρώνη με τον τελευταίο αρχικά να προσποιείτε και στη συνέχεια να πλασάρει τον Ιορδανίδη, γράφοντας το 1-1.

Το νικητήριο γκολ που έδωσε τον τίτλο στο ΓΕΛ Μυκόνου, πέτυχε ο Συριανός στο 28΄. Ο Μυκονιάτης επιθετικός εκμεταλλεύτηκε άψογο συνδυασμό των Γκοράρι και Κυπριτίδη και όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας νίκησε με πλασέ από κοντά τον Καρποδίνη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Το ΓΕΛ Μυκόνου την Τρίτη, στον Πειραιά θα αγωνιστεί με τον νικητή του αγώνα μεταξύ δύο λυκείων Πειραιά και Λέσβου.

Διαιτητής ήταν ο Γυμναστής Σπύρος Μάκαρης, με βοηθούς τους Μανόλη Κατσούλη (Γυμναστής) και Γιάννη Κωστόπουλο (Επαγγ. ποδοσφαιριστής).

Συνθέσεις

ΓΕΛ Μυκόνου (Ραϊου): Ιορδανίδης, Γαλούνης, Γκοράρι, Δρακόπουλος (50΄ Δημάκης), Κιούσης, Κυπριτίδης ©, Νάζος, Ράγια (62΄Ράπαϊ), Σιώζος, Συριανός (56΄Βλάχος), Τζέκος.

ΓΕΛ Ν. Πάρου (Χρυσοχός – Σκιαδάς): Καρποδίνης, Ζουμής, Κρητικός, Κρώνης ©, Μαθιέλης (60΄Οικονόμου), Μπεν, Σκιαδάς, Τζανακόπουλος (58΄Τριπολιτσιώτης), Τσιγώνιας (55΄Ραφτόπουλος), Υμερι, Γκεμπόρις.

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares