Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 20:16

Γνωρίστηκαν με το Χάντμπολ

Στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. την Πέμπτη και Παρασκευή 20 -21/02/14 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το άθλημα της Χειροσφαίρισης γνωστό και ως " Χάντμπολ" με την συμμετοχή 130 αγοριών και 90 κοριτσιών να αγωνίζονται στο παρκέ, σε συνέχεια του προγράμματος των σχολικών αθλοπαιδιών των δημοτικών σχολείων Θήρας.

Τα παιδιά για 4 περίπου ώρες έπαιξαν στο παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου μετά σχολεία τους όπου γνώρισαν τα μυστικά του αθλήματος του Χάντμπολ άγνωστο για πολλούς μας, μιας και στο Νομό Κυκλάδων δεν υπάρχει σχετικό επίσημο πρωτάθλημα.
Αξίζει να τονίσουμε ότι επίσης πολύ ευχάριστη και όμορφη νότα στους αγώνες αυτούς έδωσαν τα κορίτσια του χορευτικού τμήματος του Δημοτικού Σχολείου της Οίας που σε ρυθμούς μοντέρνας μουσικής και σε συνδυασμό με τους υπέροχους αγώνες χόρεψαν κατά την ανάπαυλα των αγώνων .
Η γυμναστές έδωσαν στα παιδιά την χαρά και την γνώση της αθλοπαιδιάς. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά και στους γυμναστές για την προσπάθεια τους και για το αθλητικό τους πνεύμα!!!!
Σειρά γνωριμίας για τα παιδιά μας θα έχει το άθλημα της Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.
Η Γυμναστές των σχολείων φεύγοντας ευχαρίστησαν το ΔΑΠΠΟΣ για την φιλοξενία τους στο χώρο κλειστό Γυμναστήριο και την ηχητική υποστήριξη του Δήμου Θήρας.

IMG 3833IMG 3836IMG 3841IMG 3847IMG 3853IMG 3882

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares