Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 20:13

Πρωτονοτάριος – Πρόκος και Φράτας μιλούν για το ντέρμπι.

Σαν να ήταν χρόνια στην ομάδα των Φαναριών παρουσιάστηκαν στο ματς του Σαββάτου τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Φαναριών.

PROKOSΟ λόγος για τους Δημήτρη Πρόκο και Δημήτρη Φράτα, αμφότεροι γκαρντ με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες (ο Πρόκος έχει αγωνιστεί στην Α2 με Ηλυσιακό, Παπάγου, Λάρισα και Ιωνικό Ν.Φ και ο Φράτας στη Β’ Εθνική με Λιόσια, Αιγάλεω κ.α.) και μάλιστα έφτασαν στη Σαντορίνη αεροπορικώς και ουσιαστικά γνώρισαν τους νέους τους συμπαίκτες πριν το τζάμπολ.

Ο Φράτας έκανε πολύ αλλά αθόρυβη δουλειά μέσα στο γήπεδο, μένοντας στους δύο πόντους, ενώ ο Πρόκος με 19 πόντους στις τρεις πρώτες περιόδους, έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του σκόρερ.

Μετά το παιχνίδι, ο Πρόκος τόνισε ότι: «η πρόταση που μου έκαναν ο κ. Πρωτονοτάριος (σ.σ. πρόεδρος του ΑΠΑΣ) και ο κ. Σγουρός (προπονητής) ήταν τόσο καλή που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Εχουμε μία καλή ομάδα και μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Το επίπεδο ήταν σίγουρα καλύτερο απ ότι περίμενα. Νομίζω ότι έχουμε την εμπειρία και τη θέληση να πετύχουμε το στόχο μας».

FRATASΑπό τη πλευρά του ο Φράτας δήλωσε «έχουμε μία καλή ομάδα που στηρίζεται στην ομαδικότητα και αυτή θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλαμε το ματς πολύ, τα δώσαμε όλα και έτσι φτάσαμε σε μία μεγάλη νίκη». Που την αφιερώνει; «Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στο γιο μου».

Όσο για τον Πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Πρωτονοτάριο; Αυτός «πετούσε» στα σύννεφα μετά τη νίκη της ομάδας του: «Ήμασταν ετοιμοπόλεμοι… πιστέψαμε στις δυνάμεις μας και φτάσαμε σε μία μεγάλη νίκη. Τα δύο νέα παιδιά είχαν άψογη συνεργασία με τους υπόλοιπους παίκτες, πράγμα που φαινόταν στο γήπεδο και μας έκανε PROTONOTARIOS-MIKRIνα μην φοβηθούμε ακόμα και όταν το παιχνίδι πήγε να στραβώσει για εμάς».

Προσθήκες ψυχολογίας χαρακτήρισε ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος τις μεταγραφές του Πρόκου και Φράτα: «Εγώ πίστευα στο ρόστερ από την αρχή της σεζόν και το είχα τονίσει αυτό. Όμως ο τραυματισμός του Ονάσογλου που μας κάλυπτε την θέση 1 και 2 μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να κάνουμε κάτι γι αυτό. Φέραμε τα παιδιά στην ομάδα για να ανεβάσουμε την ψυχολογία της και να την μπολιάσουμε... Φαίνεται ότι αυτό πέτυχε. Τώρα μείνανε δύο τελικοί θα τους παλέψουμε και όπου φτάσουμε».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares