Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 15:53

Όλα για όλα στο Συριανό ντέρμπι

Το παιχνίδι που θα κρίνει ολόκληρη την χρονιά γι αυτούς παίζουν την Κυριακή ο Πάγος και ο Αίαντας.

syros-xylotexniki-1Όσοι είχαν προβλέψει στην αρχή της χρονιάς ότι ο 1ος όμιλος θα είναι αυτός που θα κριθεί στο νήμα έπεσαν μέσα. Την Κυριακή στις 15:30, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, ο Πάγος υποδέχεται τον Αίαντα, σε έναν αγώνα του οποίου η τελική έκβαση θα διαμορφώσει την τελική κατάταξη του 1ου ομίλου και παράλληλα τις ομάδες που θα προκριθούν στους αγώνες μπαράζ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Δεληγιάννης, Σουλτάνης και Νομικός.

Σκοπιμότητα

Στον αγωνιστικό τομέα οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και απουσίες. Η βαθμολογική σκοπιμότητα, το γεμάτο γήπεδο και η ποιότητα των δύο ομάδων προϋποθέτουν ότι θα γίνει ένα πολύ καλό ματς, με όλα τα αποτελέσματα να είναι πιθανά.

Πάντως ο ΑΟ Πάγου με σχετική ανακοίνωση καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλάι της ομάδας: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει ωραίο ποδόσφαιρο και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών»

Ατού

Ο «πρωταθλητής» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου Πάγος φαίνεται σημαντικά ενισχυμένος, καθώς στο ήδη "δεμένο" ρόστερ που διέθετε προστέθηκαν οι: Τσάλμας, Ξένος και Ρούσσος, δίνοντας μία ποιοτική αναβάθμιση στην ομάδα. Χαρακτηριστικό του Πάγου στις τελευταίες αγωνιστικές είναι ο επιθετικός πλουραλισμός, αλλά και η άψογη συνεργασία που έχουν τα τρία νέα αποκτήματα, που έδεσαν άμεσα στο σύνολο και τον τρόπο παιχνιδιού του Πάγου.

Ο Αίαντας από την άλλη πλευρά ο Αίαντας δείχνει να ισοσταθμίζει την φυγή του Μανουδάκη με την απόκτηση του Κωτσή, αλλά και τον επαναπατρισμό του Μπογκντάν. Φυσικά το κλειδί στον φετινό Αίαντα φαίνεται να είναι ο Μπενίτο Σαγγινέτος, στου οποίου τα πόδια «κρέμεται» η γραμμή κρούσης της ομάδας, ενώ πολύ σημαντική κρίνεται και η παρουσία του Μουράι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Σίγουρα σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα παίξουν ρόλο οι κινήσεις των Ηλία Ξενικάκη και Γιώργου Ρούσσου, οι οποίοι όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι ένα μεγάλο ματς μπορεί να κριθεί από μία δύο ενέργειες παικτών που φέρουν τον τίτλο του "βαρόμετρου".

Σενάρια

Ο Αίαντας έχει 26 βαθμούς, με τον Πάγο να ακολουθεί με 23 στον βαθμολογικό πίνακα. Τι σενάρια όμως υπάρχουν σχετικά με την πρόκριση στα μπαράζ;

  • Νίκη πάγου με 1-0: Αγώνας μπαράζ των δύο ομάδων που θα γίνει την επόμενη Κυριακή.
  • Νίκη Πάγου με 2-1: Αγώνας μπαράζ των δύο ομάδων που θα γίνει την επόμενη Κυριακή.
  • Νίκη Πάγου με μεγαλύτερο σκορ από τα παραπάνω: Πρόκριση Πάγου ως 2ος.
  • Ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ δίνει την πρόκριση στον Αίαντα ως 2ο του ομίλου.
  • Νίκη με οποιοδήποτε σκορ του Αίαντα δίνει την πρόκριση στον Αίαντα ως 1ο του ομίλου, καθώς σε ισοβαθμία υπερτερεί του ΑΟΣ, λόγω της νίκης στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σε κάθε περίπτωση θυμίζουμε ότι ο 2ος του 1ου ομίλου θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 2ο του 2ου ομίλου, προκειμένου να συμπληρωθεί η πεντάδα της επόμενης φάσης. Ο 1ος από τον 1ο και 2ο όμιλο, καθώς και οι δύο 1οι του 3ου ομίλου θα είναι οι τέσσερις ομάδες που περνάνε σίγουρα στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα καλυφτεί από την δημοσιογραφική ομάδα του sportcyclades.gr, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση που θα γίνει σε συνεργασία με τον Mykonos fm 98.1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pre Game: Νηρέας - Ένωση Με το μυαλό στον τελικό »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares