Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 14:21

Κομπλέ ο Πάγος

Χωρίς απουσίες και με νότα αισιοδοξίας να πνέει στην ομάδα θα ταξιδέψει αύριο ο Πάγος στο νησί του Αιόλου την Τήνο, όπου σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία θα αντιμετωπίσει την Στενή.

Με ψυχολογία

Ο Ηλίας Ξενικάκης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ντεμπούτο του Γιάννη Τσάλμα, του οποίου η παρουσία έχει δώσει ακόμη περισσότερη ψυχολογική ώθηση. Ντεμπούτο όμως αναμένεται να κάνει και ο Γιώργος Ρούσσος, ο οποίος θα προσδώσει το κάτι παραπάνω στην αμυντική διάταξη των Συριανών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Πάγος θέλει νίκη, κόντρα στην ποιοτική αλλά πληγωμένη Στενή, μια νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την είσοδο του στα μπαράζ στα τρία εναπομείναντα εντός έδρας ματς (Υδρούσα, Άνω Μερά, Αίαντας).

Στα μεταγραφικά τώρα, ο Πάγος φαίνεται διατεθειμένος να κάνει ακόμη μία δυνατή κίνηση. Η διοίκηση των Συριανών εξετάζει το ενδεχόμενο και κάνουν προσπάθειες ώστε να αποκτηθεί ακόμη ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Για νίκη

Ο προπονητής της Στενής από την άλλη τονίζει ότι η ομάδα του θα παλέψει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια. Ο Γιώργος Φώσκολος κάνει σαφές ότι η Στενή στο αυριανό παιχνίδι θα παλέψει για τη νίκη.

Ο τεχνικός των "Τηνιακών" δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Ζαλώνη (τιμωρημένος 4 αγ.), καθώς και του βασικού τερματοφύλακα Φώσκολου, που εκτίει βαριά ποινή 12 αγωνιστικών.

Μεταγραφικές εξελίξεις δεν υπάρχουν στη Στενή, παρά μόνο η παραχώρηση του Βαγγέλη Μυκονιάτη στον ΑΟ Τήνου.

Πάγος η προϊστορία

Στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος ο Πάγος είχε επικρατήσει με 2-1, ενώ τη σεζόν 2011-2012, όπου και χρονολογούνται οι τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, ο Πάγος είχε πάρει τότε νίκη με 1-0 μέσα στην Τήνο, όπως και στον 2ο γύρο που νίκησε 4-0 στη Σύρο.

Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας που θα ξεκινήσει αύριο Σαββάτο (11/1) στις 15:00 θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Διαιτητές θα είναι οι: Ρύσσος, Αγγέλου, Βαρδακαστάνης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares