Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 22:18

Ο Αρχοντάκης στο τιμόνι της Θύελλας

Ο Γιώργος Αρχοντάκης είναι ο νέος τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας. Ο ταλαντούχος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Η διοίκηση των "πρασίνων" πραγματοποίησαν την ιδανική επιλογή αφού ο Αρχοντάκης γνωρίζει πολύ καλά πως να βγάζει το φίδι από την τρύπα σε δύσκολες καταστάσεις αφού το έπραξε και στις προηγούμενες ομάδες που έχει εργαστεί όπως ο Ολυμπιακός Λαυρίου και ο Αστέρας Βάρης.

Μάλιστα με τους "κυανόλευκους" πέρα από το γεγονός ότι πριν από τρία χρόνια κατάφερε κάτι που για πολλούς έμοιαζε ακατόρθωτο δηλαδή να διατηρήσει την ομάδα στην Δ' Εθνική, στέφθηκε και Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ επικρατώντας στον μεγάλο τελικό του πρωταθλητή Αχαρναϊκού με 2-1. Παράλληλα στον Ολυμπιακό Λαυρίου πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού ενώ πέραν των "ερυθρόλευκων" ο νεαρός προπονητής έχει εργαστεί σε Ατρόμητο Πειραιά και Αγίους Αναργύρους.

Πρόκληση η Θύελλα Τις πρώτες του δηλώσεις όντας πλέον, νέος, προπονητής της Θύελλας Ραφήνας παραχώρησε ο Γιώργος Αρχοντάκης ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα λακωνικός. Συγκεκριμένα, ο ικανότατος τεχνικός μέσω της ''ΏΡΑΣ των σπορ'' έκανε λόγο για μια νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθα σε συμφωνία με ένα πολύ οργανωμένο σωματείο το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις των απαιτήσεων μου. Η ομάδα βρίσκεται βαθμολογικά σε κομβικό σημείο και αυτό πρόκληση για εμένα''. Πλέον, ο Αρχοντάκης θα έχει όλο το χρόνο αυτό το διάστημα να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το πρόγραμμα για τα μπαράζ ανόδου Πρόωρος τελικός »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares