Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 18:03

Μεγάλο διπλό για την Άνω Μερά

Επιβλητικό πέρασμα έκανε σήμερα η Άνω Μερά που πέρασε με 0-4 μέσα από την «καυτή» έδρα της Στενής και πλέον αρχίζει να κρυφοκοιτάζει τις θέσεις της κορυφής.

MYKONOS MAGAS1 240x170Η ομάδα του Νίκου Τζιώβα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, χάνοντας πολλές ευκαιρίες και ένα πέναλτι με τον Βλιζνάκη στο 20’. Στο "Μυκονιάτικο" στρατόπεδο υπάρχει σαφέστατη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα τους. Ο Νίκος Τζιώβας τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι, είναι σίγουρος πως η ομάδα του θα κάνει ένα ντεμπαράζ στον 2ο γύρο και η βαθμολογική θέση δεν είναι αυτή που αντικατοπτρίζει την πραγματική της αξία.

SYROS INTERNATIONAL LIFEΟι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά φάνηκαν πολύ επηρεασμένοι από τις απουσίες βασικών παικτών (Ζαλώνης Γ., Δελλατόλας, Νάζος), πράγμα που στοίχισε όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Στενής Γιώργος Ζαλώνης, καθώς έφερε την κακή εμφάνιση και την ήττα για την ομάδα του.

Τα γκολ για την Άνω Μερά πέτυχαν ο Ντιαϊέ με γυριστό σουτ στο 11’, ο Πετράϊ μετά από αδράνεια της άμυνας της Στενής στο 38’, ο Βλιζνάκης με πλασέ στο 44’ και ο Τουρέ στο 70’ με σουτ.

Συνθέσεις

ΑΕ Στενής (Ζαλώνης): Ζαλώνης Ν., Αρμακόλας Ε., Παλαμάρης, Ζαλώνης Ν.©, Φώσκολος Γ. (82’ Σουράνης), Ζαλώνης Ν., Φώσκολος Ι., Παλαμάρης Ν. (46’ Δαρμής), Τζες, Ζαλώνης Ι., Λειβαδάρης (46’ Μυκονιάτης).

Άνω Μερά (Τζιώβας): Κουσαθανάς, Κουτσουκος, Λάμα, Θεοδορακάκης, Ασημομύτης Α. ©, Κεκελής, Τόσκα (79’ Νάζος Ν.), Ντιαϊέ (55’ Γκοράι), Πετράι (82’ Ασημομύτης Ν), Βλιζνάκης, Τουρέ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares