Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 17:06

Οι αγώνες του 6ου ομίλου

Με γκολ του Βασίλη Τσεβά στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Ηλυσιακού χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της.

Δεδομένα, η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να τραβήξει όλη τη σεζόν έχοντας τις μηχανές της στο… φουλ. Κάποια στιγμή, θα ερχόταν και το άσχημο παιχνίδι ή αυτό που θα κολλούσε στην αμυντική λειτουργία του αντιπάλου της. Κάπως έτσι εξελίχθηκε η αναμέτρησή της με τον Ηλυσιακό, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο, κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης που τη διατήρησε στην πρώτη θέση.

Συγκεκριμένα, ο Τραϊανός Δέλλας για ακόμα μία φορά, έδειξε πως πιστεύει αρκετά στο ταλέντο του Βασίλη Τσεβά βάζοντάς τον στον αγωνιστικό χώρο όταν η μπάλα… έκαιγε με τον ίδιο να τον δικαιώνει και να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού.

Νωθρή ΑΕΚ στο πρώτο

Με το σύστημα που έκανε… ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο παρατάχθηκε η Ένωση απέναντι στον Ηλυσιακό. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε ανάλογη εικόνα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ από το ξεκίνημα ήταν νωθρή και μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά της έλειπε η σιγουριά στις κινήσεις της και στην τελική πάσα, αδυνατώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.

Ο Ηλυσιακός χωρίς να παίξει αντιποδόσφαιρο κατάφερε να κρατήσει μακριά τους κινδύνους από την εστία του και αραιά προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Άγχος και… λύτρωση

Στην επανάληψη, ο Τραϊανός Δέλλας δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή στο ξεκίνημά της, ωστόσο το μήνυμα από τους γηπεδούχους ήρθε άμεσα καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους, ο Ηλυσιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Καμπάς από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Άμεσα, ο «Κολοσσός» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γροντή βγάζοντας τον Πόποβιτς για να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του. Κάτι που έγινε, ωστόσο έλειψε για ακόμα μία φορά ο ποδοσφαιριστής που θα περνούσε την κάθετη μπαλιά σε έναν εκ των Ντακόλ ή Πλατέλλα.

Μοναδική σπουδαία ευκαιρία για την Ένωση ήρθε λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού όταν ο Γροντής έκανε το σουτ από τα πλάγια με τον Νικολάου να αποκρούει σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα, κυριάρχησαν τα νεύρα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να φτάσουν με επιτυχία σε κάποια ευκαιρία. Παρόλα αυτά, στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Βασίλης Τσεβάς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτός που θα έδινε και το τρίποντο στην ΑΕΚ.

Στο 81’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο νεαρός επιθετικός πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με εντυπωσιακή κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ για να λυτρώσει την ΑΕΚ και να δικαιώσει τον Τραϊανό Δέλλα για την αλλαγή του!

Πηγή: onsports.gr

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ 2-2

Σπουδαίο βαθμό απέσπασε ο Ερμής Ζωνιανών στην Κηφισιά καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την ομώνυμη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ δυο φορές βρήκαν το τρόπο και σο σθένος να αποσπάσουν έναν πολύτιμο βαθμό που θα δράσει καταλυτικά στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μάλιστα, οι Ρεθυμνιώτες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη στο 86' όμως η προσπάθεια του Βαρούχα σταμάτησε στο δοκάρι

Γκολ: 12' Γκουτσούλας με κεφαλιά από κόρνερ του Αλημπά, 48' Χίσος με δυνατό αριστερό σουτ - 24' Κοζανίδης με σουτ-κεραυνό, 83' Γκουτσέλης με προβολή

Δοκάρια: 86' Βαρούχας με σουτ

Διαιτητές: Μιάρης (Δωδεκανήσου), Κουτσουμπού-Κιούσης (Πειραιά)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κόλιας, Στασινός (45' λ.τρ. Ντούμος), Εσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο, Αλίμπαης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Παπάζογλου (71' TΤαμπάκης)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Μήτρου, Κανδυλάκης, Ρουσσάκης, Κάββαλος Στ., Σταυρακάκης, Ρουμπάκης (73' Γκούγκας), Ρηγάκης, Αριστεινίδης (63' Μπέρκης), Κλίνης (73' Βαρούχας), Κοζανίδης, Γκουτσέλης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2-1

Μετά από αρκετές αγωνιστικές, το Περιστέρι επέστρεψε στις νίκες καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του ΑΟΑΝ. Οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα στο σκορ ωστόσο οι ''ροσσονέρι'' για καλή τους τύχη κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια λίγο πριν ανάπαυλα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους και δικαιώθηκαν στο τέλος πανηγυρίζοντας σημαντικό τρίποντο

Γκολ: 41' Συράκος, 83' Ποστόλης - 25' Γρ. Κοκολάκης

Διαιτητές: Παπάζογλου, Ρούντος-Τσαλίκογλου (Ανατολικής Αττικής)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταμπανίδης, Χρόνης, Παναγάκης (72' Παναγόπουλος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Χέλμης, Ηλιάδης, Πλέστης Χρ. (90' Λιαγκόζης), Σαμπράκος (46' Μπόσιος), Μπέλης, Συράκος

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Πηγιάκης (50' Καρνιάτης), Μουτάκης, Χατζϊάι (59' Κοκολάκης Κ.), Δέλλιος, Κωστάκης, Ιασωνίδης, Φαγάς, Λεπτοκαρίδης, Κοκολάκης Γρ., Καουκάκης (68' Σταυρακάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2-0

Ακόμη μια σημαντική νίκη πέτυχε ο Αστέρας Βάρης ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αυτή τη φορά θύμα των ''κυανόλευκων'' ήταν το Αιγάλεω, με το συγκρότημα του Πέτρου Τσιγκούλη να παίρνει τη νίκη με 2-0. Οι γηπεδούχοι σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν να καταβάλουν την αντίσταση του ''Σίτυ''. 

Γκολ: 28' Δρακωντίδης σουτ από πάσα του Καζαντζή, 72' Μίχος με φάουλ

Διαιτητές: Ζαράνης, Αρμακόλας (Κυκλάδων)-Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Πλίτσης, Κόζη, Δρακωντίδης (65' Κωβαίος), Μίχος, Φωστέρης (84' Σινάνι), Καζαντζής, Ανδρεαδάκης, Παπαδημητρόπουλος (74' Σκουρλής)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αθανασιάδης): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Μαυρομάτης, Ναυπλιώτης (68' Παπαναστασίου), Κουτσοδήμος, Κουμπούλης, Δουκάκης, Κλης (46. Μεθάνης), Μιχαήλ, Τουρνάς, Παυλίδης (80' Πολυκρέτης).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1-2

Στην δεύτερη θέση του 6ου ομίλου βρίσκεται πλέον ο Ηρόδοτος ο οποίος πέρασε και από την Ραφήνα επικρατώντας της Θύελλας με 2-1, με τους Ραφηνιώτες να μπαίνουν πλέον σε περιπέτειες. Λίγοι θα είναι εκεινοι που θα θυμούνται το α' μέρος αφού το γήπεδο θύμιζε... λίμνη γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε στο γήπεδο αποτελεί το γεγονός ότι το ματς διακόπηκε για περισσότερο από 25' λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης. Στην επανάληψη ωστόσο οι παίκτες του Θανάση Κολιτσιδάκη ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, με τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα. Παρ' όλα αυτά οι Ηρακλειώτες στάθηκαν πιο τυχεροί και κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Γκολ: 67' Χαρακτίδης - 57' Μωραϊτης, 75' Κοζυράκης

Διαιτητές: Δριτσάκης, Γκολές-Παπανδριόπουλος (Πειραιά)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ματζώρος, Τασσόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβίλας (80' Σταυρόπουλος), Πασάς, Κατσούγκρης (62' Λαγός)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Καρλής, Κοζυράκης, Αχχιλέως, Μπενιχάκης, Μπαλάφας, Χαλκιαδάκης, Πήλιος (88' Τσομπανάκης), Χαρίτος, Ζαφείρης (90' Προβιδάκης), Βελέτης, Μωραϊτης (81' Χατζηβασίλης).

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-1

Στο τέλος κατάφερε να σώσει την παρτίδα ο ΠΑΟ Κρουσώνα στην αναμέτρηση με τον Περαμαϊκό, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα νωρίς γεγόνός που φόρτισε με άγχος τις προσπάθεια των γηπεδούχων οι οποίοι στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στις καθυστερήσεις όπου ο Αλέκου από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ

Γκολ: 90' πέν. Αλέκου - 8' Ντούλιας

Διαιτητές: Σταυρουλάκης, Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου)-Κομισοπούλου (Χανίων)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης, Μασέλης, Τζωρμπατζάκης, Κορδονούρης, Τσολακούδης (32' Μακατουνάκης), Ταβλαδωράκης, Παπαρούνας, Παππάς, Κουράκης, Δερμιτζάκης (67' Αλέκου), Νύκταρης (78' Καπετανάκης).

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Κούμης, Λαπατάς (53' Σεβάι) (80' Νταλάκος), Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Μπάλας, Σαμαράς, Χατζηγιαννάκος, Ερρίκος, Βεστάκης, Ντούλιας (70' Ιατρού), Λαμπρινάτος

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-1

Σε ένα εντυπωσιακό, από πλευράς διακύμανσης, ματς Μανδραϊκός και Τριγλία Ραφήνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντα΄στο γκολ με την έναρξη του αγώνα όμως ο Ζέκιο είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Ντούση. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους και ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα. Παρ' ολα αυτά η ομάδα της Ανατολικής Αττικής δεν έχασε την αυτοπεποίηθηση της και κατάφερε να φύγει αλώβητη από τη Μάνδρα

Γκολ: 70' Μπιλίτσης- 89' Τσιτοφώτος

Δοκάρια: 11' Ζέκιο

Διαιτητές: Μανούχος (Αργολίδας), Γκριτζέπης-Νίκα (Αρκαδίας)

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ (Στέλιος Βογιατζής): Ντούσης, Χουστουλάκης, Μεσίνι, Βασιλείου, Κολτσίδας, Αγκολι, Μπιλίτσης (78' Ζουράφλιοβ), Τεπέτοφ (8' Ζαγκλής), Καϊμακαμούδης, Ζαχαράτος, Σερέπας (89' Βάσης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβαρνάς, Τσέπας (85' Κορώνης), Σκαφίδας, Τσιτοφώτος, Γκίκας, Μάντζης, Μουλλάκης (57' Σταμπέλος), Ζέκιο

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι αγώνες του 5ου ομίλου Νέα από τον 6ο όμιλο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares