Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 21:45

Ήττα από Θύελλα [vid]

Στον εξ΄ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο της Ραφήνας ο Πανναξιακός ηττήθηκε 2-1 από την τοπική Θύελλα, μένοντας χωρίς τρίποντο για Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Η ομάδα της Νάξου δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα, κόντρα σε μία ομάδα που η βαθμολογική της συγκομιδή, επέβαλε να «παίξει τα ρέστα της» στο σημερινό ματς.

Χαρακτίδης ο MVP

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απαιτητικοί από το παιχνίδι, ενώ είχαν σε μεγάλη μέρα το Χαρακτίδη, που μερικές φορές έδειχνε να κάνει ότι ήθελε την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο ίδιος ήταν αυτός που στο 69’ έβγαλε την σέντρα στον Ραμπαβήλα, ο οποίος με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Γιουργούση, κάνοντας το 1-0 για την Θύελλα.

Δέκα λεπτά αργότερα (79’) ο Κατσάνης μπήκε δυνατά σε μία φάση με τον νεοεισελθόντα Λαγό να πέφτει εντός περιοχής και τον διαιτητή Ανούσο να καταλογίζει πέναλτι. Ο Χαρακτίδης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε ο Πανναξιακός ήταν να μειώσει με τον Παπασταθόπουλο (που ήταν από τους διασοθέντες) στις καθυστερήσεις. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός, που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 40’, εκμεταλλευόμενος βαθιά μπαλιά, μπήκε σφήνα στην άμυνα των γηπεδούχων και δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Διαχείριση

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και ο Πανναξιακός καλείται να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση, επιστρέφοντας στις νίκες, αρχής γενομένης από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, όπου στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής θα υποδεχτεί τον Ηλυσιακό. Να θυμίσουμε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Πανναξιακός θα εκτίσει το ρεπό του.

Πάντως οι σκέψεις για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έχουν ήδη μπει στα πλάνα των διοικούντων. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αναχωρήσεις από την ομάδα, εάν και εφόσον κάποιοι παίκτες συνεχίσουν να παρουσιάζουν κακό αγωνιστικό πρόσωπο.

Θύελλα (Χατζηαναστασίου): Κατσούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Μαντζώρος, Τασιόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβήλας (75′ Γεραγωτέλης), Πασάς (88′ Σταυρόπουλος), Κατσούγκρης (61′ Λαγός)

Πανναξιακός (Βλαστός): Γιουργούσης, Κατσάνης, Σάββας, Ανδρεόπουλος (76′ Μποδώνιας), Βάσος (88′ Μπανακάκης), Καλογέρης, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Αριανούτσος, Μεσημέρης (λ.τ 37′ Παπασταθόπουλος)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares