Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 23:41

Φύγαμε για προσωπικούς λόγους

Εδώ και λίγες ώρες ο Γιάννης Τσάλμας και ο Κώστας Θεοδώρου αποτελούν παρελθόν από το δυναμικό του ΑΟ Μυκόνου.

Φύγαμε

Η λύση της συνεργασίας των δύο "Άσσων" της Μυκόνου σίγουρα προκάλεσε αίσθηση, με την διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου να υποστηρίζει ότι, ο προπονητής της ομάδας πρότεινε την απομάκρυνση των παικτών, πράγμα που έγινε δεκτό από την διοίκηση της ομάδας.

Φυσικά το sportcyclades.gr«έτρεξε» το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και ήρθε σε άμεση επικοινωνία με τους δύο παίκτες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι εκείνοι ήταν που ζήτησαν να αποχωρήσουν από την ομάδα επικαλούμενοι προσωπικούς λόγους, του οποίου όπως χαρακτηριστικά τόνισαν τους έκαναν γνωστούς στην διοίκηση της ομάδας.

Μάλιστα ερωτούμενοι αν έπαιξε ρόλο το ότι δεν ήταν στην 18αδα για το παιχνίδι με τον Ρούβα, τόνισαν ότι αυτό έγινε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και ενώ η απόφαση τους ήταν ήδη ειλημμένη.

Ευχές

Στο τέλος της συζήτησης μας οι δύο παίκτες φρόντισαν να στείλουν τις ευχαριστίες τους προς όλες τις διοικήσεις και τους ανθρώπους, που συνάντησαν στα χρόνια παρουσίας τους στον ΑΟ Μυκόνου και εύχονται η ομάδα να πετύχει τους όποιους στόχους έχει θέσει.

    • Ο Κώστας Θεοδώρου έχει 8 χρόνια στον ΑΟ Μυκόνου, ενώ ο Γιάννης Τσάλμας έχει αγωνιστεί στου Μυκονιάτες για τρεις σεζόν.

TSALMAS-THEODOROU

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares