Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 20:40

Μόνο η Στενή ήταν εκεί...

Σε ένα παιχνίδι που μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι η Α.Ε. Στενής επικράτησε  πολύ ποιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-3 του Α.Ο. Τήνου και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία αφήνοντας τον συμπολίτη Α.Ο. Τήνου στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για μια ακόμη φορά για την ομάδα της Στενής ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδα ο Ζαλωνης Ι. ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (24'-39'-77') ενώ για την ομάδα ενώ ο Α.Ο. Τήνου όπου την πρώτη φάση του αγώνα την έκανε στο 80' το μόνο που κατάφερε ήταν να  μειώσει στο 87' και 90' σε 2-3.


Στο 1ο ημίχρονο στο γήπεδο μπήκε μόνο μια ομάδα και αύτη ήταν η ομάδα της Στενής η όποια κατάφερε να πετυχει δυο γκολ με τον Ζαλωνη Ι. ενώ αν οι παίκτες της ομάδας ήταν πιο εύστοχοι το σκορ θα είχε πάρει τραγικές διαστάσεις για την ομάδα του Α.Ο.Τηνου αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με  την Στενή να ελέγχει το παιχνίδι χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Κελαδιτη ώσπου φτάσαμε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα όπου είδαμε τρία γκολ ακομα. Η Στενή στο 77' κατάφερε να κάνει το 0-3 με τον Ζαλωνη Ι. και τον Α.Ο.Τηνου να ξυπναει αργά και να καταφέρνει να μειώσει στο 87' με την αλλαγή του Κ. Σουρανη τον Ξενόπουλο Ν. με ωραίο σουτ σε 1-3 και στο 90' με τα από φάουλ του Βιδάλη Α. τον Βιδάλη Φ. να εκμεταλλευτεί την σύγχυση και να κάνει το 2-3

Τέλος να πούμε ο ότι η διαιτητική τριάδα  τον Ρούσσου, Βαρδακαστανη και Μουταφη ήταν άψογη και κοντά σε όλες τις φάσεις του αγώνα

aot-steni-10-11-2013-2 ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
16' Ο Ζαλωνης Ι. μετά από ωραία ατομική ενέργεια έστειλε  την μπάλα λίγο άουτ από το τέρμα του Κελαδιτη.
20' Ο Ζαλωνης Γ. εκτελεί κόρνερ το οποίο βρίσκει στο ύψος της μεγάλης περιοχής το Φώσκολο Ι. το σουτ του οποίου κοντράρει στους αμυντικούς και φεύγει λίγο άουτ.
29'Γκολ!!!!! Ο Ζαλωνης Ι. παίρνει την μπάλα στο σημείο  του πέναλτι και γυρίζοντας ανενόχλητος δεν δυσκολεύεται να κάνει το 0-1.
32' Ο Φώσκολος γεμίζει στην μεγάλη περιοχή ο Κελαδιτης διώχνει με τις γροθιές η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει στο Τζε ο οποίος σούταρε από το ένα μέτρο αλλά ο Κελαδιτης λέει και πάλι όχι.
34' Δυνατό σουτ του Ζαλωνη Ι. εξίσου εκπληκτική επέμβαση του Κελαδιτη.
36'Κορνερ στο ύψος  της μεγάλης περιοχής και πάλι σουτ του Ζαλωνη Ι. η μπάλα λίγο άουτ
37' Ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Στενής Φώσκολος ζηταει πέναλτι για χέρι του Βιδου  αλλά ο διαιτητής του αγώνα Κος Ρούσσος είπε να συνεχιστεί ο αγώνας.
39'Γκολ!!!!! Τρομερή κάθετη μπαλιά του Φώσκολου στο Ζαλωνη Ι. ο οποίος δεν δυσκολεύεται να κάνει το 0-2.
Τέλος 1ου ημιχρόνου Α.Ο Τήνου - Α.Ε.Στενης 0-2.
68' Τρομερό σουτ του Αρμακολλα από τα σαράντα μέτρα  η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Κελαδιτη και φεύγει άουτ.
77'Γκολ!!!!! Σέντρα από δεξιά από τον Φώσκολο ο Ζαλωνης Ι. με προβολή δεν δυσκολεύεται να κάνει το 0-3
87'Γκολ!!!!! Ωραίο δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Ξενόπουλου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ζαλωνη Ν.
90Γκολ!!!!! Ο ΑΟ Τήνου κερδίζει ένα φάουλ το οποίο εκτελεί ο Βιδάλης Αν. στην μεγάλη περιοχή εκεί βρίσκει τον Βιδάλη Φ. ο οποίος εκμεταλλευόμενος την σύγχυση της άμυνας της Στενής κάνει με ωραίο σουτ  το 2-3

Τέλος 2ου ημιχρόνου Α.Ο Τήνου - Α.Ε. Στενής 2-3.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο. ΤΗΝΟΥ: (ΣΟΥΡΑΝΗΣ), ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ, ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ Ν., ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΒΙΔΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ., ΚΡΙΤΗΣ (ΑΡΓΥΡΗΣ), ΔΕΛΩΤΗΣ (ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Ν.), ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ, ΒΙΔΑΛΗΣ Φ., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ).


Α.Ε. ΣΤΕΝΗΣ (ΖΑΛΩΝΗΣ Γ.), ΖΑΛΩΝΗΣ Ν., ΑΡΜΑΚΟΛΛΑΣ, ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ Μ. (ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ), ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ. (ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ), ΝΑΖΟΣ, ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ. (ΣΟΥΡΑΝΗΣ), ΖΑΛΩΝΗΣ Γ., ΖΑΛΩΝΗΣ Ι., ΤΖΕΣ

aot-steni-10-11-2013-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares