Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 08:43

Άνετη νίκη για τους νέους του Κορθίου επί της Μυκόνου

Ένας δυνατός αγώνας αντάξιος της ιστορίας και των δυο ομάδων, έγινε το απόγευμα στο γήπεδο Κορθιου για το πρωτάθλημα νεων του 2ου ομίλου.

 

Ο Αστέρας Κορθιου εκμεταλλευόμενος την δύναμη της έδρας του αλλά και την πολύ καλή φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, κέρδισε δίκαια τον πολύ μαχητικό Α.Ο. Μυκόνου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν πολύ στο κέντρο του γηπέδου, όπου χόλενε η ομάδα του Αστέρα. Και οι δυο ομάδες στηρίχτηκαν στην δύναμη και λιγότερο στην τεχνική, αφού η έλλειψη αγώνων και η κόπωση από την προετοιμασία ήταν εμφανής.

 

Με το ρολόι να δείχνει το 39ο λεπτό ο Πανταζης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Μυκόνου και με πλασέ άνοιξε το σκορ, μετά από εκτέλεση φάουλ.

Αύτη ήταν και η σημαντικότερη φάση για το πρώτο ημίχρονο. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα ανέβασε ταχύτητα και απόδοση οπότε και σημείωσε άλλα δυο γκολ.

 

paides-astera-mykonos-20-10-2013-1

Το δεύτερο γκολ προήλθε από μια ωραία συνεργασία όπου έβγαλε τον Ψωμα τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ κρέμασε τον τερματοφύλακα της Μυκόνου.

 

Το τρίτο και τελευταίο γκολ σημείωσε ο νεοεισελθόν Κορακης όπου με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, μετά από σύγχυση της άμυνας, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Στα αξιοσημείωτα οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και η πολύ καλή φίλαθλη συμπεριφορά της αποστολής της Μυκόνου, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα παρέα με μέλη της διοίκησης της γηπεδούχους, επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές σχέσεις που διέπουν τα δυο σωματεία.

paides-astera-kor8iou-2013

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares