Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 20:00

«Πύρρειος» νίκη για τον Πάγο

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες ο ΑΟ Πάγου επικράτησε της ΑΕ Στενής Τήνου με 2-1.

 

Παιχνίδι – διαφήμιση του ποδοσφαίρου το χθεσινό, όπου οι δύο ομάδες πάλεψαν για το καλύτερο, έχοντας πληθώρα χαμένων ευκαιριών και πετυχαίνοντας συνολικά 3 τέρματα.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του κ. Ηλία Ξενικάκη έφτασε τους 6 πόντους και μπήκε για τα καλά στο κυνήγι των δύο προνομιούχων πρώτων θέσεων.

Γενική εικόνα:

Σε ένα ακόμη παιχνίδι που μάγεψε τους περίπου 100 θεατές στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου, είδαμε 3 γκολ, δύο πέναλτι, 2 δοκάρια και πάνω από 10 καλές και κλασικές στιγμές.

Πολύ καλό πρόσωπο στον αγώνα και από την ομάδα της Στενής που πραγματικά κατά διαστήματα έδειξε ότι μπορεί να πάρει κάτι καλό, με το τελικό αποτέλεσμα να την αδικεί, καθώς δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο ματς.

Η διαιτητική τριάδα των κ. Βακόνδιο Μ., Νομικό Ν. και Μουτάφη Α. ήταν εξαιρετική.

Το φιλμ του αγώνα:

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους θα χαθεί στο 8', όταν ο Σ. Φώσκολος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να στείλει την μπάλα προς την εστία του τερματοφύλακα του ΑΟ Πάγου Λοϊσιου, ο οποίος απέκρουσε εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 10' το σουτ του Γιάννη Βάλβη από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα καταλήξει άουτ.

(1-0) Στο 20’ και μετά την ασίστ του Γ. Πάπιτση, η ομάδα του ΑΟ Πάγου θα ανοίξει το σκορ με γκολ του Μ. Πρίντεζη.

Στο 24' η ομάδα της Στενής Τήνου θα βρεθεί πολύ κοντά στην ισοφάριση από το σουτ του Γ. Ζαλώνη, όμως η μπάλα θα περάσει άστοχα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 25' έπειτα την ανατροπή του Μελισσάκη μέσα στην μεγάλη περιοχή, η ομάδα του ΑΟ Πάγου κέρδισε πέναλτι.

Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 θα χαθεί στο 26’ για την ομάδα του Πάγου, καθώς ο Πάπιτσης, έπειτα την εκτέλεση πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Μία ακόμη ευκαιρία για τους γηπεδούχους θα χαθεί στο 32', όταν το πολύ καλό σουτ του Ξανθάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής προς την εστία του τερματοφύλακα της Στενής Τήνου, θα αποκρούσει εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα ο Ν. Φώσκολος.

(1-1) Μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους θα έρθει τρία λεπτά πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, στο 42', όταν ο Δελλατόλας Μ. με διπλή προσπάθεια έφερε την ισοφάριση, καθώς η πρώτη του αποτυχημένη προσπάθεια χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή του 2ου ημιχρόνου για τους γηπεδούχους θα χαθεί στο 56' με ένα δυνατό σουτ από τον Άκη Μπελεγρίνη, όμως ο τερματοφύλακας της Στενής θα διώξει με γροθιές ενώ στη συνέχεια ο Πρίντεζης σημειώθηκε ως οφ σάιντ.

Η πρώτη καλή στιγμή του 2ου ημιχρόνου για πρόκριση για τους φιλοξενούμενους θα χαθεί στο 57', καθώς ο Ζαλώνης έχασε μια μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-2. Η προσπάθεια όμως του Σαμιωτάκη να διώξει τη μπάλα, είχε ως αποτέλεσμα να την στείλει στο δεξί κάθετο δοκάρι της ομάδας του.

68' δοκάρι για τον Πάγο, από το φάουλ του Ξανθάκη, ο τερματοφύλακας της Στενής απέκρουσε, η μπάλα πήρε ύψος και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια η κεφαλιά του Πρελερέντζου πέρασε άουτ.

Στο 70' θα χαθεί μια τεράστια ευκαιρία για τον Πάγο, από το πλασέ του Βάλβη.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 73’, θα χαθεί μια ακόμη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν το σουτ του Πρελορέντζου θα βρεθεί έξω από την εστία του τερματοφύλακα της Στενής Τήνου.

(2-1) Στο 75’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάλβη, η ομάδα του ΑΟ Πάγου έκανε το 2-1. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Πρελορέντζος, από την ανατροπή από τον τερματοφύλακα Φώσκολο.

Τέλος στο 88' με το σουτ του Φώσκολου Σ, το οποίο κατέληξε άουτ, θα χαθεί και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Στενής Τήνου να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάγου ( Ξενικάκης ) : Λοίσιος, Φωτεινιάς (77’ Βαλαντούσης), Αργυρός, Σαμιωτάκης, Ρούσσος Ν., Μπελεγρίνης (65’ Πρελορέτζος) Μελισσάκης, Παλαιολόγος, Πρίντεζης, Βάλβης ©,Πάπιτσης Γ (30’ Ξανθάκης).

ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ ( Ζαλώνης Γ. ) : Φώσκολος Ν. , Φώσκολος Γ., Δελατόλας ,(85’ Ζαλώνης Ν.), Ζαλώνης Μ., Ζαλώνης Μ., Νάζος, Φώσκολος Γ., Φώσκολος Σ., Αρμακόλας (70’ Τζές), Ζαλώνης Γ., Ζαλώνης Γ.

20131019 182202 3DSC02953DSC02954DSC02956PA197151

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares