Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 13:49

Με πιθανές απουσίες το ντέρμπυ Πάγος-Στενή

Ένα από τα ντέρμπυ του σαββατοκύριακου είναι αυτό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Άνω Σύρο μεταξύ του ΑΟ Πάγου και της ΑΕ Στενής.

Οι δύο αντίπαλοι αναμένετε να δώσουν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση αφού πρόκειται για δυο ποιοτικές ομάδες με πολύ καλό ράστερ και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

syros-xylotexniki 270Η φιλοξενούμενη Α.Ε. Στενής που έχει ένα άκρος εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ίσως να στερηθεί από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, τον αρχησκόρερ της Γιάννη Ζαλώνη αλλά και τον αμυντικό Νίκο Ζαλώνη αφού και οι δύο “παιδεύονται” τις τελευταίες μέρες από ίωση κάτι που τους κρατάει μακριά από τις προπονήσεις της τηνιακής ομάδας.

Από τους γηπεδούχους πρόβλημα τελευταίας στιγμής έχει προκύψει με τον Βάλβη Γιάννη, τον σκόρερ των δυο τερμάτων στη Τήνο επί του ΑΟΤ, αλλά και του δεξιού χάφ, Μελισσάκη Γιώργου.

Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη έχει τρείς βαθμούς με μία ήττα και μία νίκη ενώ η ομάδα του Γιάννη Ζαλώνη έχει τέσσερις βαθμούς με μία ισοπαλία και μια νίκη.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική ο ΑΟ Πάγου σε ένα περιπετειώδες ματς, ηττήθηκε από τον ΑΟ Σύρου με 2-1, ενώ η Στενή νίκησε με το εντυπωσιακό 5-0 τον ΑΟ Υδρούσας.

Ο Αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 16:45 και οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Βακόνδιος, Νομικός και Μουτάφης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares