Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 20:57

ΑΕ Στενής: "Αποστομωτική" απάντηση σε Υδρούσα

Στην έκδοση μίας τεκμηριωμένης και αποστομωτικής ανακοίνωσης – απάντησης προς την Υδρούσα προχώρησε το Δ.Σ. της ΑΕ Στενής.

Με έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου του ΑΟ Υδρούσας που αναρτήθηκε στις 16-10-13,τρείς ημέρες μετά τον αγώνα με την ΑΕ Στενής Τήνου, τα οποία χαρακτηρίζουμε ψευδή και συκοφαντικά για την ομάδα μας.

Συγκεκριμένα ΠΟΤΕ στα 19 χρόνια που υπάρχει το σωματείο μας και αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο, δεν έχει βρεθεί κανείς να κάνει «ρεπορτάζ στο μέτωπο» καθώς η ομάδα μας  και οι φίλαθλοι της δεν έχουν δώσει το δικαίωμα αυτό.

Επειδή όμως μας χρεώνετε και τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών σας, σας ενημερώνουμε ΟΤΙ:

 Α) η θλάση είναι μυϊκός τραυματισμός.

 Β) ο παίκτης ο οποίος έπαθε......διάσειση βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου με δεμένο πόδι!!!!!!!!!

 Γ) ο ποδοσφαιριστής έσπασε πράγματι το χέρι του, καθώς πέφτοντας το έβαλε για να προφυλάξει το σώμα του. Στη συνέχεια ο συγκεκριμένος παίκτης βγήκε αναγκαστικά εκτός αγωνιστικού χώρου, κάθισε στον πάγκο μας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα αλλά και του Ά αντιπρόεδρου της ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ, Φώσκολου Νικολάου.

Ίσως κύριοι της Υδρούσας, να μην σας μετέφεραν όπως έγιναν τα πράγματα, διότι δεν είδαμε και κάποιον εκπρόσωπό σας να παρουσιάζετε στα γραφεία της ομάδας μας.

Θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι τον συγκεκριμένο αγώνα παρακολούθησε αντιπροσωπεία του ΑΟ Τήνου καθώς και ο Αντιπρόεδρος του ΑΟ Σύρου κ. Ραουζαίος Πέτρος, ο οποίος μάλιστα μας έδωσε και συγχαρητήρια για τον αγώνα.

Η ΑΕ Στενής Τήνου από το 1995, αγωνίζεται ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ φιλοξενώντας τις περισσότερες ομάδες της ένωσής μας καθώς και την Εθνική παίδων και είναι η πρώτη φορά που αντίπαλος ομάδα διαμαρτύρεται για την φιλοξενία μας.

Ίσως κύριοι του ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑΣ, να φταίνε άλλα πράγματα στο ποδοσφαιρικό σας τμήμα, αλλά εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να τα λύσουμε αυτά.

Λυπούμαστε για αυτά που γράψατε και ανυπομονούμε να δούμε την δική σας «φιλοξενία» και το «ποδοσφαιρικό σας ήθος» όταν επισκεφθούμε το γήπεδο σας.

ΤΟ Δ.Σ  ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares